ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün yeni dönem aday Yürütme Kurulu Üyeleri, Stadımızda bir araya geldi ve Müzemizde tarihimize tanıklık etti

07 Eylül 2022 Çarşamba 17:59

Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, insan haklarına saygılı, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne aidiyeti tam, barış ve kardeşlik ruhu ile spor bilinci yüksek nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün yeni dönemde görev üstlenmek için aday olan üyeleri, Stadımızda bir araya geldi.

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü yeni döneme aday olan Yürütme Kurulu üyelerinin bir araya geldiği tanışma toplantısı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Maraton Tribünü’nde gerçekleşti.

Pek çok konunun konuşulduğu bu özel buluşmanın ardından Yürütme Kurulu Üyeleri, Fenerbahçemizin geçmişteki sayısız başarısının, birbirinden kıymetli en özel anının gelecek nesillere aktarılmasında adeta bir köprü görevi gören Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turlarımıza katıldı.

Tur kapsamında uzman rehberlerimiz tarafından Stadımız ile sayısız başarının ve kupanın adreslendiği Fenerbahçe Müzesi hakkında bilgiler alan gençlerimiz, kendilerine böylesi özel bir gün yaşattıkları için Kulübümüze teşekkürlerini ilettiler. 

Basın Fotoğrafları