BASKETBOL

Cecilia Zandalasini 14/16 programına katıldı

11 Şubat 2019 Pazartesi 15:34

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın İtalyan forveti Cecilia Zandalasini, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 14/16 programına katıldı. Oyuncumuzun açıklamalarından derlediklerimiz şöyle;

İstanbul Üniversitesi karşısında takım halinde iyi oynadık. Bireysel olarak da elimden geldiği kadar takıma yardımcı olmaya çalıştım. Euroleague maçı öncesi iyi bir karşılaşmaydı.

İki kulvarda da yolumuza devam ediyoruz. Hem Euroleague de, hem de ligde şampiyonluk için oynuyoruz. Euroleague ilk haftalar mağlubiyetler alsak da zamanla seviyemiz yükseldi. Hatay’a karşı sezon içerisinde iki kere kaybetmiştik ama geçen hafta Euroleague’de rakibimizi yenerek önemli bir galibiyet elde ettik.

TTT Riga ile Çarşamba günü evimizde önemli bir maça çıkacağız. Euroleague grubunda ikinci sıradayız ve buradaki yerimizi korumak istiyoruz. Çünkü grubu ilk iki de bitirmek ev sahibi avantajını elde etmek için önemli. Riga’ya karşı deplasmanda kaybetmiştik ama şimdi onları yenip, onlardan daha iyi bir takım oluğumuzu göstermek istiyoruz.

Pazar günü Hatay ile bu sefer ligde karşılayacağız. Onlara karşı oynamak her zaman zor. Çıkıp kendi işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.

Başarılı oyuncumuz programın devamında basketbol dışındaki hayatı ile ilgili de özel açıklamalarda bulundu.

Basın Fotoğrafları