BASKETBOL

Dimitris Itoudis: Tarih yazmak için buradayız. Fenerbahçe ailesiyle birlikte bunu başaracağız

21 Haziran 2022 Salı 15:32

Kariyerinde iki EuroLeague şampiyonluğu bulunan tecrübeli çalıştırıcı Dimitris Itoudis için Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda imza töreni ve basın toplantısı düzenlendi. Erkek Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu ile Fenerbahçe Basketbol Operasyonları Genel Direktörü Maurizio Gherardini ve Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier’in katıldığı imza törenine basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

Tören esnasında salonumuzun ledlerinde ‘Welcome Dimitris Itoudis’ yazıları da paylaşıldı.

Fenerbahçe Beko’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu: Sezonu güzel kapatmamızın sonrasında yeni bir heyecanın temellerini atıyoruz

İmza töreninin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu, “ING Basketbol Süper Ligi’ni şampiyonlukla noktaladıktan kısa bir süre sonra yeni sezon heyecanımızı sizlere paylaşmak ve Avrupa basketbolunda marka olmuş çok değerli bir ismin imza törenini gerçekleştirmek için burada toplanmış bulunuyoruz. 2021-2022 sezonu Fenerbahçe Beko için uzun ve zorlu bir süreçti. İstediğimiz sonuçları maalesef alamadığımız dönemler oldu. Özellikle EuroLeague’de Rus takımlarıyla ilgili alınan karardan Fenerbahçe Beko olarak en çok etkilenen takım olduk ve hedefimizden uzak kaldık. Ancak sezonu çok değerli bir şampiyonlukla tamamladık. Bu noktada bu kıymetli şampiyonlukta emeği olan tüm antrenörlerimize ve tüm sporcularımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Şimdi bu güzel sonun, sezonu güzel kapatmamızın sonrasında yeni bir heyecanın temellerini atıyoruz. Avrupa’nın en değerli markalarından biri olan Fenerbahçe Beko’yu, Avrupa’da başarı ve istikrar denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Dimitris Itoudis ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlaşmanın kıymetli antrenörümüz ve kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle hafta sonunda açıkladığımız idari yapılanmamızdaki bazı değişikliklere de değinmekte fayda görüyorum.

Ailemizin uzun süredir Fenerbahçe Genel Menajeri olarak çok önemli bir parçası olan Maurizio Gherardini, yeni dönemde Basketbol Operasyonları Genel Direktörü olarak görev yapacak. 2021-2022 yılında ailemize katılan Fenerbahçe Beko Genel Menajer Yardımcısı Derya Yannier ise artık şubemizde Genel Menajerlik görevini üstlenecek. Değerli yöneticilerimizin yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Onların önderliğinde Fenerbahçe Beko, idari ekibindeki gücü korumaya ve artırmaya devam edecek. Fenerbahçe, basketbolda evet, Avrupa’nın en güçlü markalarından biri. Biz de bu markanın değerini korumak ve geliştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 2021-2022 sezonunu başta da söylediğim gibi ING Basketbol Süper Ligi şampiyonu olarak tamamladık. Hayata geçirdiğimiz Fenerbahçe Koleji Safiport projesi de ilk yılında şampiyon olarak üst lige yani TBL’ye yükseldi. O projeyi de geleceğimiz için çok önemsiyoruz. Umarız Dimitris Itoudis’le, onun liderliğinde ve idari ekibimizin her kademedeki güçlü yapılanmasıyla Fenerbahçe Beko takımımızı bütün liglerde en üst seviyede görmeye devam edeceğiz.

Sözlerimi çok uzatmadan bir kez daha antrenörümüz Dimitris Itoudis’e ‘Ailemize hoş geldin’ diyorum. Bu sene Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında ülkemizin, Cumhuriyetimizin parlayan yüzü olan Fenerbahçemiz, inşallah camiamızın gücü ile her branşta zaferlerin, finallerin,  kupaların adı olacak. Katılan herkese teşekkür ediyorum.”  dedi.

Basketbol Operasyonları Genel Direktörü Maurizio Gherardini: Kaliteli ve yetenekli bir koç

Basketbol Operasyonları Genel Direktörü Maurizio Gherardini, “Sertaç Bey’in söylediklerinden sonra artık benim görevim de Itoudis’e ‘ailemize hoş geldin’ demek ve gelecek için en güzel dileklerimi sunmak. Derya’ya da yeni pozisyon için ‘hoş geldin’ diyorum ve başarılar diliyorum. Bunların hepsi büyüyen bir kulübün göstergeleridir. Artık yerimi daha genç ve kaliteli profesyonellere bırakmanın zamanı geldi. Fenerbahçe’ye çok fazla yararı olacak şekilde. Antrenörümüz Itoudis’in başarılarından zaten bahsetmeme gerek yok, hepiniz biliyorsunuz. Kendisini bir süredir tanıyorum, ortak dostumuz Obravic de var. CSKA’da gerçekten çok başarılıydı ve bu başarılar kesinlikle tesadüf değildi. Türkiye’de de Banvit’e inanılmaz bir sezon yaşattı. Bu da ne kadar kaliteli ve yetenekli bir koç olduğunu gösteriyor. Benim görevim onu aileyle, sizlerle tanıştırmak ve ‘Fenerbahçe ailesine hoş geldin’ demek, önümüzdeki güzel ve aydınlık günler için.” diye konuştu.

Genel Menajerimiz Derya Yannier: Fenerbahçe’yi layık olduğu Avrupa’nın zirvesine taşımak için el birliğiyle çalışacağız

Genel Menajerimiz Derya Yannier ise, “Yaklaşık 1 sene önce Fenerbahçe ailesine katıldığımda sizlerle buluşmuştuk. Şu anda ailenin 1 senelik ferdi olarak karşınızdayım. Unvanlar değişebiliyor fakat ben ilk günden beri olduğum gibi bundan sonra da aynı şekilde tüm bilgi birikimim ve iş gücümle Fenerbahçe Beko’yu en üst seviyeye taşımak için enerjimi harcıyor olacağım. Bu noktada öncelikle Sertaç Bey’in nezdinde tüm Yönetim Kurulumuza ve başta Başkanımıza bana bu güveni duydukları için teşekkür etmek isterim. Sayın Maurizio Gherardini’ye bu fırsatı verdiği, bana bu yolu açtığı için özel bir teşekkür etmem gerekiyor. Kendisi Avrupa’nın, belki de dünyanın sayılı spor yöneticilerinden biri. Bu seneyi beraber geçirmek ve bundan sonrasında da en azından 1-2 sene daha beraber çalışacak olmak benim için büyük mutluluk ve gurur verici bir durum. Bugünün esas anlamı koç Itoudis’e hep beraber ‘merhaba’ ve ‘Fenerbahçe ailesine hoş geldin.’ diyoruz. Kendisi hepinizin bildiği gibi çok değerli bir koç ve bunun yanında çok değerli bir insan. Kendisinin önderliğinde yeni 3 senelik süreçte tekrar Fenerbahçe’yi layık olduğu Avrupa’nın zirvesine taşımak için herkesin el birliğiyle çalışacağının garantisini verebilirim. Sertaç Bey’in vurguladığı gibi çok özel bir durum da var. Önümüzdeki sene Cumhuriyetimizin 100. yılı. Dolayısıyla Başkanımız ve yönetimimiz ciddi fedakarlıklar yapıyorlar. Tüm branşlarda üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getirmeye çalışacağız ki 100. yılda Fenerbahçe Türk sporunun belki de Avrupa’nın en zirve yerinde yer almayı sonuna kadar hak eden bir camia. Taraftarımız bu mutluluğu yaşamayı sonuna kadar hak ediyor. Bize düşen görev bugünden itibaren her dakikamızı 7/24 bu başarıya ulaşmak için harcamak. Hepimiz Fenerbahçe camiasını ve Fenerbahçe taraftarını gururlandıracak tabloyu ortaya çıkarmak için varımızla yoğumuzla çalışıyor olacağız. Tekrardan koça ve tüm Fenerbahçe ailesine hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.

Başantrenörümüz Dimitris Itoudis: Onur duyuyorum, onurluyum, çok şanslıyım ve görevimin, sorumluluğumun farkındayım

İlk sözleri Türkçe  ‘Günaydın, merhaba’ olan Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, “Onur duyuyorum, onurluyum, çok şanslıyım ve görevimin, sorumluluğumun farkındayım. Fenerbahçe ailesine geldiğim için çok mutluyum ve bunun için Başkanımız Ali Y. Koç ve yöneticimiz Sertaç Bey, milyonlarca taraftar, Maurizio Gherardini ve Derya’ya bana güvendikleri için çok teşekkür ediyorum. Sizlerin, yüksek basın katılımı da beni inanılmaz mutlu etti. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü zaten biliyordum ama bunu birebir yaşamak gerçek anlamda çok güzel. Ben ve çalışma arkadaşlarım Fenerbahçe’ye güzel bir tarih yaşatmak, tarihini devam ettirmek, tarih yazmak için buradayız. Elimizden geleni yapacağız. Çok fazla uzatmak istemiyorum. Neleri inşa etmek istediğimizi biliyorum, bu çok net. Fenerbahçe ailesiyle bir arada, hep birlikte bunu yapacağız. Başkanımızın da beklentilerini, fedakarlıklarını biliyorum ve bunu karşılamak için her şeyi yapacağız. Bu salonda her yerde adıma ‘hoş geldin’ yazılarını görmek gerçekten çok güzel. Bu salonda taraftarlarımızla birlikte geçmişte çok fazla duygular, çok şeyler yaşandı. Çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Açıklamalarına ardından soru-cevap bölümüne geçildi.

Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, geçmişte Zeljko Obradovic ve Andreas Pistiolis ile birlikte çalıştıklarının şimdilerdeyse başantrenör olarak her bir ismin karşı karşıya geldiğini ve bunun hissettirdiklerine dair soruyu şu şekilde cevapladı:

“Soruya güzel dileklerinizle başladığınız için teşekkür ederim. Bunu asla unutmayacağım. İlişkiler tabii ki insanidir. Obradovic’in arkasında çok güzel bir hikaye var. Biz sadece iş arkadaşı değiliz, aynı zamanda aile dostuyuz. Aynı şekilde Andreas’la da senelerce birlikte çalıştık. O yüzden iş dışında çok ciddi bir hayat bağı var. Spor insanları birleştiriyor, yakınlaştırıyor ve bu da benim için gerçekten çok önemli. Rekabete gelince de tabii ki rekabet hep olacak: Fenerbahçe, Partizan’a karşı, Galatasaray’a, Anadolu Efes’e, Madrid, Barcelona… bunların hepsi büyük takımlar ve aynı zamanda ileride tekrar katılacak olan Rus takımlarla da CSKA, Zenit hangisi gelirse.. Rekabet hep devam edecek. Sonuçta herkes kazanmak için oynuyor. Obradovic’le de Banvit’teyken ilk karşılaşmamız gerçekten çok duygusaldı. İlk önce iki dost gibi yemeğe gittik ama o ilk hava atışı gerçek anlamda duygusaldı, tarifi yok. Benim buradaki görevim çok net; ekibimle beraber Fenerbahçe’nin daha da iyi olabilmesi için, başarısı için çalışacağız. Bu vesileyle şampiyonluk için tebrik ederim. Sarı Mirasın devamını inşallah getireceğiz. Fenerbahçe’nin tarihi çok önemli.”

Dimitris Itoudis: Fenerbahçe hep çok büyük ve güçlü hedefler için herkesle birlikte çalışıyor

Transfer sürecine dair görüşleri alınan Başantrenörümüz Itoudis, “Şu ana kadar 2 transfer oldu. Maurizio, Derya ve Sertaç Beyle birlikte biz bunun için 7 gün 24 saat çalışacağız. Şu an artık resmi olarak buradayım, imzalar atıldı, basın toplantısı yapılıyor. Ben yeniyim şu anda. Oyuncuları tartışıyoruz, durumları inceliyorum. Tabloyu netleştirmek için biraz zaman gerekiyor ama sizler aracılığıyla taraftarlara şu mesaj çok rahatlıkla iletilebilir, ‘Taraftarlar rahat uyuyabilir çünkü Fenerbahçe hep çok büyük ve güçlü hedefler için burada herkesle birlikte çalışıyor’. Şu an isimlere giremiyorum tabii ki ama söylediğim gibi 7/24, gerekirse Maurizio’yu gece 03.00’te uyandırarak, burada olduğum ya da olmadığım sürece, gerek Zoom üzerinden görüşerek en güzel takımı kurmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Itoudis: Başarılı olmak sadece kupa kaldırmak değil, asıl büyük savaşlar kapalı kapılar arkasında verilen savaşlardır

Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, bir gazetecinin,  geçmişte SAS Analytics’te katıldığı Podcasts’te ‘kazanma kültürü’ üzerine yaptığı açıklamalarını hatırlatması üzerine, “Sizlerle burada iş birliği içerisinde olabildiğimiz için çok mutluyum. Sanırım SAS Analytics için yaptığım Podcasts’ten bahsediyorsunuz. Onu yapabildiğim için çok şanslıydım. Benim temsil ettiğim bir şey var, herkesin başına gelebilecek bir şey. Mutlaka düşebiliyoruz, üzüntüler olabiliyor, başarısızlıklar olabiliyor ama önemli olan bunlarda dik durabilmek ve zor olacağını bile bile devam edebilmek. Geri düşmemek çok önemli. Başarılı olmak sadece kupa kaldırmak değil, asıl büyük savaşlar kapalı kapılar arkasında verilen savaşlardır ve en önemlileri de bunlardır. Örnek veriyorum, Melih Mahmutoğlu belki antrenmanda 100 tane sayı kaçıracak ama siz sadece maçta attığı bir sayıyı göreceksiniz. Önemli olan doğru düşünce şekli ve fedakarlıklarla bunu götürmek. Özel zamanlarımızdan fedakarlıklar olur, her şeyden olabilir. Bu düşünce şekliyle devam etmemiz gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Dimitris Itoudis: Benim bir felsefem var; kazanan bir takım kültürü yaratmak

Oyun stiliyle ilgili soruya Itoudis, “Bizlerin antrenörler olarak en önemli görevi oyuncuların performansına destek vermek. Onlar için buradayız ki onlar parlasınlar. Artılara eksilere bakıp ayarlamalar yapmaya çalışacağız. Benim bir felsefem var; kazanan bir takım kültürü yaratmak. En önemlisi neyimiz var, neyimiz yok bunlara bakacağız takım inşa ederken. Ama en önemlisi birlik ve kimya olması. 12 yıldız veya MVP transfer edebilirsiniz ama bu kimya olacağının garantisi değildir. Roller çok önemlidir. Fedakarlıkta ve birbirinin gelişimine katkıda bulunacak, birlik ve kimya içinde çalışacak bir takım… Uzunlar bunun için biraz üzülebilir ama gerçekten guardlar üzerinde dominant şu anda. Ama onlar da uzunların parlamasına destek oluyorlar. Savunmada elimizde ne varsa ona göre ayarlama yapmamız gerekiyor. Oyuncularımın beni anlamaları gerekiyor, benim de onları anlamam gerekiyor. Burası kesinlikle benim takımım değil, milyonlarca taraftarın sahip olduğu çok büyük bir takım ve bunu herkesin anlaması lazım. Ne kadar hızlı anlarlarsa o kadar hızlı fedakarlık ve çalışmaya hazır olurlar. Eminim hepsinde bu hissiyat var. Yarın birçok oyuncuyla ve ekipten arkadaşlarla toplantım olacak. Aynı şeyi söyleyeceklerini biliyorum. Aynı sayfada olduğumuz sürece her şey çok güzel olacak ve buraya bilet alıp gelen taraftarlara görmek istedikleri şeyi göstermeye hazır olacağız.” yanıtını verdi.

Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmeden önce Zeljko Obradovic’le görüştüğünü belirten Itoudis, “Sıkça görüşüyoruz kendisiyle. Anlaşmaya hazır olduğumuzu söylemiştim ama konuştuklarımız bende sır kalsın.” dedi.

Genel Menajerimiz Derya Yannier: Birçok oyuncuyla temasımız var. En iyi kimyayı oluşturmaya çalışıyoruz

Jan Vesely ve Nando De Colo özelinde gelecek sezonun kadro yapılanmasıyla ilgili sorulan soruya Genel Menajerimiz Derya Yannier, “Scottie Wilbekin gibi piyasadaki birçok oyuncuyla temas halindeyiz. Scottie de bunlardan biri. Kolay bir süreci yok. Hem mevcut takımıyla devam eden sözleşmesi var hem de en az bir takım daha çok ciddi şekilde resmin içerisinde. Bu transfer için elimizden gelen fedakarlığı yapmaya çalışıyoruz. Yönetimimiz de sonuna kadar destek oluyor ve bu süreci bizim açımızdan kolay hale getirmeye çalışıyor. Şu an için herhangi net bir durum yok, önümüzdeki günlerde netleşir diye ümit ediyorum. Çok fazla isim çıkıyor. Konu Fenerbahçe olduğu zaman insanlar isimleri ortaya atmayı da seviyorlar etkisi fazla olduğu için. Başka bir isimle ilgili detay vermeyeyim. Koçun da söylediği gibi birçok oyuncuyla temasımız var. En iyi kimyayı oluşturmaya çalışıyoruz. Bir puzzle yapmaya benziyor. Parçaları bir araya getirmek lazım. Basketbolda her zaman 1+1 iki etmeyebiliyor. Hem karakter anlamında hem oyuncu karakteri anlamında doğru kimyayı oluşturabilmek önemli. Jan Vesely ile ilgili şöyle bir bilgi vereyim: Jan bu ailenin 8 senedir çok önemli bir parçası. Fenerbahçe ve taraftarla özdeşleşmiş bir oyuncu ve başarılarda büyük pay sahibi. Jan’la epey bir süredir temaslarımız oluyor. Geldiğimiz noktada karar tamamen onda. Şu an söyleyebileceğim şu ki, bazen aynı yerde belli bir süre geçtikten sonra insan hayatıyla ilgili farklı kararlar vermek isteyebiliyor. Bizim için Jan son derece önemli bir oyuncu. Kulübümüz, Jan’ın kulübümüzde devam etmesi için Yönetimimiz her türlü fedakarlığı zorlamış durumda. Bize, Jan’ın kendisi ve ailesi açısından vereceği karara saygı duymak düşecektir. Bu noktada belki koç da bir şeyler söylemek ister çünkü kendisinin de Jan’la birebir diyaloğu oldu. Nando De Colo da kulübümüzün önemli parçalarından biri. Nando ile temaslarımız şu an için devam ediyor. Tabii ki burada koçun teknik analizi her şeyden önemli. Fakat Nando da temasta olduğumuz oyunculardan biri. Kontratı bitiyor. Fakat bizim için özel bir oyuncu. Şartlar ne getirir bilmiyorum. Koçla çok yakın çalışıyoruz. Sürekli temas halindeyiz. Başkanımız ve Sertaç Bey sağ olsunlar tüm sorumluluğu bize vererek maddi anlamda da her türlü desteği vermeye çalışıyorlar. Önümüzdeki günler tüm bu soruların cevabını getirecektir.” cevabını verdi.

Başantrenörümüz Dimitris Itoudis ise kadro yapılanmasıyla ilgili, “Jan’la benim de konuşma fırsatım oldu. Jan Vesely’nin Fenerbahçe için nasıl bir anlam taşıdığını biliyoruz. Kulübün verdiği teklif ve yapmak istediği fedakarlıkları da biliyorum ama Jan için bu bir aile kararıydı. Katkısı ve başarısı, kulübe getirdiği inanılmaz şeyler tartışılmaz. Hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde Nando ile de konuştum. Geçmişte onunla birlikte 5 yıl çalıştık. Jan gibi benzeri bir ortam değişikliği istedi, aile kararıydı. 5 yıl aynı yerde hiç kalmadığından bahsedip bir değişiklik istediğini söylemişti. Derya ve Maurizio ile birlikte konuşuyoruz. Nando’yla önceden çalışmış olmam da işimizi daha çok kolaylaştırıyor. Wilbekin ile görüşmelerimiz devam ediyor ama bu, iki kulüp arasında geçen hassas görüşmeler. Eminim Başkanımız ilerisi için gerekli her türlü fedakarlığı yapacaktır bu konuda bize destek olmak adına. Olumlu şekilde düşünüyorum.” değerlendirmesini yaptı.

Yöneticimiz Sertaç Komsuoğlu: Fenerbahçe’nin yine EuroLeague’de iddialı olması ve Türkiye Ligi’nde de şampiyonluğunu sürdürmesi için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz

Olası bir Jan Vesely ayrılığında formasının salona asılıp asılmayacağı konusunun Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulunun alacağı bir karar olduğunu belirten Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu, basketbol bütçesiyle ilgili soruyu ise şu şekilde yanıtladı: “Burada özellikle Başkanımıza ve Yönetim Kuruluma teşekkür etmemiz gerekiyor çünkü Fenerbahçe’nin yine EuroLeague’de iddialı olması ve Türkiye Ligi’nde de şampiyonluğunu sürdürmesi için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. Bu konuda önümüzdeki günlerde daha net cevaplar vereceğiz. Yeni takımı gerek idari ekibimiz gerek hocamızla birlikte oluşmasından sonra göreceksiniz. Burada sizlerin önünde Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum çünkü Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm branşlarda Fenerbahçemizin başarılı olması için her türlü olanağı zorluyor. Buradan kendisine teşekkürlerimi yollamak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Yöneticimiz Sertaç Komsuoğlu: Bugüne değil geleceğe de ciddi yatırımlar yapıyoruz

Basketbola yapılan yatırımlardan da bahseden Yöneticimiz Sertaç Komsuoğlu sözlerini şu şekilde noktaladı: “Fenerbahçe’de yöneticiyseniz zaten üzerinizde hep baskı vardır. Farklı nedenlere ihtiyaç yok. İdari ekibimize, hocamıza inanıyoruz. Fenerbahçe Basketbol Şubesi olarak sadece şampiyonluklar için yatırımlar yapmıyoruz, inşallah başka bir toplantımızın konusu da bunlar olur. Türkiye’nin ilk basketbol müzesini tamamladık, açılış için yeni sezonu bekliyoruz. Altyapıya ciddi yatırımlar yaptık. İkinci takımımız TB2L’de şampiyon oldu. Orada da Fenerbahçe Beko’ya alternatif olacak oyuncuların ciddi şekilde yetişeceğine inanıyoruz. Fenerbahçe basketboluna yaptığımız yatırım anlamında birçok konu var. İnşallah gelecek sezonda genç oyuncularımızın kalacağı bir misafirhaneyi de bitirmiş olacağız. Bugüne değil geleceğe de ciddi yatırımlar yapıyoruz. Bunları risk olarak değil yeniden Fenerbahçe basketbolunun canlanışı olarak görebilirsiniz.”

Son olarak söz alan Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, “2014’te Banvit’le imzaladığımda aslında buraya her geldiğimde taraftarın sevgisini hissetmiştim ve iletişimde olduğum bazı taraftarlar da vardı. Bazen aslında geleceği tahmin edebiliyoruz. Evrende sanırım yazılmıştı yolumuzun neler olacağı. Çok onurlu ve mutluyum. İşimiz artık başlıyor. Sizlere yüksek katılımınız için çok teşekkür ediyorum. Yaptığınız işe inanılmaz saygı duyuyorum çünkü sizler sayesinde mesajlarımız çok güzel şekilde iletilecek.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından imzalar atıldı ve basın mensuplarına poz verildi. Yöneticimiz Sertaç Komsuoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Gününde Fenerium tarafından geri dönüşüm pet şişelerden yapılan koleksiyon formasını Başantrenörümüz Dimitris Itoudis’e takdim etti.

Basın Fotoğrafları