BASKETBOL

Ahmet Düverioğlu: Maçı kazanmamızın en büyük anahtarı agresif başlamamızdı

01 Haziran 2019 Cumartesi 20:14

Tofaş karşısında kaydettiği 15 sayıyla galibiyete önemli katkı sağlayan Fenerbahçe Beko’nun başarılı oyuncusu Ahmet Düverioğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karşılaşmayı değerlendiren Ahmet, sezon boyunca sergilediği performansıyla ilgili de konuştu.

İlk olarak maçı değerlendiren Ahmet, “Maçı kazanmamızın en büyük anahtarı agresif başlamamızdı. Tüm takım olarak agresif başladık. Maçın kolay olmayacağını biliyorduk. İyi mücadele ettik. Özellikle Nicolo Melli çok iyi bir performans sergiledi. Herkes katkı verdi. İyi geçti. Şimdi önümüzde iki gün sonra oynayacağımız önemli bir maç daha var. Ona odaklanacağız. Onlar daha agresif gelecekler. Biz de elimizden geleni yapıp o maçta daha iyi bir performans sergileyeceğiz.” dedi.

Kendi performansıyla ilgili genel sezon değerlendirmesinde ise Ahmet, “Pek parlak bir sezon diyemem. Çıkışlar oldu ama inişler de oldu. Bazen sakatlıklarım oldu. Takım arkadaşlarım hep yanımda durdular, hep desteklediler. Seyircimiz de öyle. Çalışmaya devam. Bu iş daha çok konsantrasyon işi.” ifadelerini kullandı.