BASKETBOL

Zeljko Obradovic ve Sinan Güler'in maç önü görüşleri

24 Nisan 2019 Çarşamba 21:54

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve oyuncumuz Sinan Güler THY EuroLeague’de play-off turundaki rakibimiz Zalgiris Kaunas ile oynayacağımız dördüncü müsabaka öncesinde resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında Final Four vurgusu yapan Koç, "Final Four bir galibiyet uzağımızda. Bunu düşünerek, bu karşılaşmanın bizim için ayrı bir final olduğunun farkında olmalıyız. Maçı nasıl oynamamız gerektiğini anlamalı ve ilk saniyeden son ana dek savaşmalıyız. Aynı zamanda oyunumuza birkaç yenilik de eklemeye çalışacağız. Zalgiris Kaunas hücumda da savunmada da çok agresif bir takım. Fenerbahçe Beko ile Zalgiris arasında oynanan her maç çok ilgi çekici olmuştur ve yarın da bir benzerinin yaşanacağını düşünüyorum" dedi. 
 
Sinan Güler de, "Yine çok zorlu bir atmosferde oynayacağız. Yetenekli ve iyi bir takıma karşı, tansiyonu yüksek bir maça çıkacağız. Önümüzde önemli bir 40 dakika var. Parkede neler yapabileceğimize konsantre olmalı ve karşılaşmayı kazanabilmek için takım olarak hareket edebilmeliyiz" ifadelerini kullandı.