BASKETBOL

Basketbolcularımız QNB Finansbank’ın ev sahipliğinde taraftarlarımızla buluştu

03 Nisan 2019 Çarşamba 14:17

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Turkish Airlines EuroLeague’de yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe Beko’nun başarılı oyuncuları Melih Mahmutoğlu, Luigi Datome, Ahmet Düverioğlu ve Nicolo Melli, ana sponsorlarımızdan QNB Finansbank’ın ev sahipliğinde düzenlenen imza gününde taraftarlarımızla buluştu.

QNB Finansbank Suadiye Şubesi’nde gerçekleşen imza gününe taraftarlarımız yoğun ilgi gösterdi. 

Şube önünde kuyruk oluşturan taraftarlarımız, beraberinde getirdikleri forma, atkı, basketbol topu gibi ürünleri oyuncularımıza imzalattı, hayranı oldukları yıldız isimlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Düzenlenen imza gününde açıklamalar yapan Fenerbahçe Beko kaptanı Melih Mahmutoğlu, “Bu yoğun takvimimizde hem QNB Finansbank ailesi tarafından ağırlanmak hem de taraftarlarımızla buluşabilmek bizim için mutluluk verici. Takım olarak sezonun en önemli bölümüne geldik. Önümüzdeki Maccabi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Spor maçlarıyla kendi evimizdeki yenilmezlik serimizi sürdürmeyi hedefliyoruz ve bu işi ne kadar ciddiye aldığımızı göstermek istiyoruz. Bugün bize bu desteği veren QNB Finansbank’a hem kendi adıma hem de kulübüm adına teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelen ve hiçbir zaman bizden desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza da ayrıca teşekkürler.” dedi.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları