BASKETBOL

Zeljko Obradovic ve Jan Vesely’nin maç önü görüşleri

31 Ekim 2019 Perşembe 21:43

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 6. Hafta maçında Zalgiris Kaunas’ı konuk ediyor. 1 Kasım Cuma günü (yarın) 20:45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele ile ilgili Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve oyuncumuz Jan Vesely açıklamalarda bulundu.
 
Taraftarlarımızın desteklerini beklediklerini vurgulayan Koç Obradovic, “Şu anda daha önce hiç yaşamadığımız bir dönemi yaşıyoruz ve çok kötü bir basketbol oynuyoruz. Bir şekilde enerji kazanmalı ve reaksiyon göstermenin bir yolunu bulmalıyız. Öncelikle kendimize EuroLeague’de her takıma karşı en iyi şekilde oynayabilecek kaliteye sahip olduğumuzu hatırlatmamız gerekiyor. Şimdi evimize dönüyoruz ve bu, bizim için harika bir fırsat. Elbette taraftarlarımızın gelip bize destek olmalarını bekliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.” dedi.

Zor bir maç olacağının altını çizen Jan Vesely ise, “Çok zor bir maç olacak. İlk dakikadan itibaren savaşmaya hazır olmalı ve maçın sonuna dek konsantre kalabilmeliyiz. Evimizde taraftarlarımızın desteğiyle iyi bir karşılaşma çıkarmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.