BASKETBOL

Şampiyonlar konuştu

18 Mayıs 2023 Perşembe 15:30

Avrupa’nın ardından ligde de şampiyon olan Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Cumhuriyetimizin 100. yılında gelen şampiyonluğu camiamıza armağan etti. Zorlu maç fikstüründen iki kupayla dönen Ekibimiz, gelecek sezon da başarılarına yenilerini eklemek istediklerini ifade ettiler.

Başantrenörümüz Can Aksu: Biz her zaman sözümüzde durduk
Biz her zaman sözümüzde durduk. Kupamızı Başkanımız Ali Koç’a, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanımıza, Yönetim Kuruluna ve taraftarımıza hediye ediyoruz. Her şey için çok teşekkürler.

İdari Menajerimiz Ogün Karataş: Biz bu kupayı sonuna kadar hak ettik
Biz bu kupayı sonuna kadar hak ettik. Ligi domine ettik, sonuna kadar iyi oynadık. Bu kupayı camiamıza, tüm taraftarlarımıza hediye ediyoruz.

Takım kaptanımız Yamaç Yüksel: İnandık, savaştık ve başardık
Çok zor süreçten geçtik. 45 gündür maç yapıyoruz. Antrenman yapma fırsatımız olmadı. Avrupa’dan çok yorgun döndük. Toparladık ve finale çıktık. Finalde de inandık, savaştık ve başardık. Tekrar şampiyon olduk. Geçen yıl da bu sene de şampiyon olduk. İnşallah devamı gelecek. Camiamıza hayırlı olsun.

Oyuncumuz İsmail Ar: İki de iki yaptık
Bugün sahada takımıma çok yardımcı olamadım ama kenarda bütün enerjimi onlara yansıtmak istedim. Arkadaşlarımın emeğine sağlık. Memleketimde Fenerbahçe ile üst üste ikinci kez şampiyon oluyorum.   Çok mutluyum. Avrupa kupasıyla ikide iki yaptık. İnşallah daha iyilerini ilerleyen yıllarda başaracağız. Cumhuriyetimizin 100. yılında bu kupa hayırlı olsun.

Oyuncumuz Murat Yazıcı: Bu takım final oynamaya çok alıştı
İki aydır çok yorulduk. Avrupa Kupası oynadık. Ligler burada oynandı. Zor oldu ama güzel oldu. Çok mutluyuz. Bu takım final oynamaya çok alıştı. Takım olarak çok mutluyuz. Can hocama, 1907 Derneğine, Kulübümüze, Başkanımıza ve camiamıza Cumhuriyetimizin 100. yılında bu kupayı armağan etmek bizim için çok önemliydi. Taraftarlarımıza herkese teşekkür ediyoruz.

Oyuncumuz Ferit Gümüş: Buradan kupalara ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna…
Zor bir lig oldu. Maalesef deprem süreci yaşadık. Lig, durdu. Sonrasında turnuva usulü ligi Yalova’da tamamladık. Çok yorucuydu. Arka arkaya çok ciddi maçlar oynadık. Avrupa’nın en zor ligi. Şampiyon olarak kalitemizi ve değerli oyunculardan oluşan bir takım olduğumuzu bir daha gösterdik. Buradan kupalara ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna…

Oyuncumuz Kinem Kulbay: 20 günde, 25 maç yaptık
Hem Avrupa’da hem de  ligde 20 günde, 25 maç yaptık. Çok yorulduk. Mental ve fiziksel olarak da kendimizi buraya verdik. İzmir, Galatasaray’ı eleyerek finale yükseldi. Onları da tebrik ediyorum. Şampiyonluğu biz hak ettik. Sezon başında iki kupa sözü verdik. İkisini de kazandık. Başta canım aileme ve sonra bütün Fenerbahçe camiasına bu kupayı armağan ediyorum.

Oyuncumuz Morteza Abedi: Camiamıza armağan olsun
Çok mutluyuz. Kupayı tüm Fenerbahçe taraftarlarına armağan ediyorum.