ATLETİZM

Atletizm Şubemiz, Kros Süper Ligi’nde 6 kategorinin 5’inde şampiyon oldu

05 Nisan 2023 Çarşamba 18:20

Kulüplerde sezon içindeki en önemli organizasyonlardan biri olan Türkiye Kros Süper Ligi’nin finali Eskişehir’de yapıldı. 6 kategoride yapılan yarışların 5’inde zirvede yer alırken 1 yarışı da ikincilikle tamamlayan Fenerbahçe Atletizm Şubemiz; U18 ve U20 kategorilerinde hem kadınlarda hem de erkeklerde, büyükler kategorisinde de erkeklerde şampiyon oldu.
 
Yarışları Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya ile Atletizm Şube Sorumlumuz İhsan Özden ve Teknik Menajerimiz Hakan Beceren de yerinde takip etti.
 
Büyük kadınlarda 11, büyük erkeklerde 14 takımın mücadele ettiği Türkiye Kros Süper Ligi’nin yanı sıra U18 – U20 Kulüpler Kros Ligi tek kademe olarak gerçekleştirildi.
 
Fenerbahçeli atletler, Kros Ligi finalinde yapılan 6 yarışın 5’ini zirvede bir diğerini ikinci sırada tamamladı ve kupalara ambargo koydu.
 
U18 ve U20 erkekler/kadınlar ve büyük erkeklerde şampiyon olan Fenerbahçe Atletizm Şubemizin sporcuları, büyükler kadınlar kategorisinde ise ikinci sırayı aldı.
 
Sporcularımız ferdi yarışlarda da kürsüyü domine ettiler. Büyük erkeklerde Sezgin Ataç ikinci, U20 erkeklerde Furkan Mutlu birinci ve Caner Can Tunçtan ikinci, U20 kızlarda Edibe Yağız birinci, U18 erkeklerde Kiyasettin Kara birinci, Ali Tunç ikinci ve Bedirhan Güven üçüncü, U18 kızlarda Elif Akçiçek birinci, İran İnce de üçüncü oldu.

Basın Fotoğrafları