FENERİUM

Fenerium, 2022/23 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile sezona merhaba diyor

12 Eylül 2022 Pazartesi 13:52

Sonbahar aylarına girilmesiyle birlikte Fenerium’un birbirinden şık giyim ürünleri, farklı temalar altında taraftarımızın beğenisine sunulmak üzere mağazalarımızdaki yerlerini almaya başladı.
 
Tribün & Kolej
Fenerbahçe logosunun, sarı lacivert renklerle buluştuğu “Tribün” teması ve aplike markalamaların, “1907” ve “12” grafikleri ile ön plana çıkartıldığı “Kolej” teması, bu sezonun gözde parçalarını içeriyor. 
 
Trend
Sıra dışı, farklı kalıpların ve kumaşların kullanıldığı “Trend” temasındaki ürünler rahatlığından ödün vermeden şıklık peşinde koşan ve modayı takip eden taraftarlarımızla buluşmak için raflarda yerlerini aldı. 
 
Aktif 
Mesh kumaşları, ara biyeler ve diğer kumaş parçalamalarıyla kombinleyerek trend renklerle birleştirilen “Aktif” temasındaki ürünler hem spor yaparken hem de günlük hayatta rahatlıkla giyilebilecek sportif ve şık tasarımlardan oluşuyor.
 
Club
Jakarlı, ekoseli ve dokuma kumaşlardan üretilen şık ürünlerin yer bulduğu “Club” teması ise “Fenerbahçe” yazılı sedefli düğmeler ve meşe palamudu nakışlarla özelleştirildi.
 
2022/23 Sonbahar/Kış sezonu ürünlerimiz 12.09.2022 tarihinden itibaren tüm Fenerium Mağazalarımızda ve Fenerium.com da sizleri bekliyor. 

Basın Fotoğrafları