FENERİUM

Efsaneler Buluşuyor

12 Eylül 2022 Pazartesi 16:08

Türk sporunun unutulmaz ismi, Fenerbahçemizin büyük efsanesi ‘Sinyor’ Can Bartu ve spor hayatı boyunca beraber top koşturduğu tüm takım arkadaşlarına ithafen hazırladığımız, tasarım süreçlerinde Fenerbahçe Beko ekibinin de desteklerini aldığımız özel formamız bu akşam takım oyuncularımızın sırtında.

Fenerbahçe’de genç erkek basketbol takımında spora ilk adımını atan Can Bartu, daha sonraki yıllarda kaptanlığını yaptığı futbol takımımızın da formasını terletmeye devam etti.

Milli takım formasını hem basketbol hem de futbolda giyen ilk ve tek sporcu unvanına sahip efsane ismin, aynı günde hem futbol hem de basketbol maçına çıktığı bilinmektedir.

İki farklı branşta, iki ayrı karşılaşmada arka arkaya forma giyebilecek kadar güçlü, dirençli ve azimli olan, Sarı Lacivertli renklere olan tutkusu sayesinde yorgunluk nedir bilmeyen, Türk sporcusunu her an ve her yerde gururla temsil etmiş olan Can Bartu’nun bizler için ifade ettiği tüm değerleri tekrar yaşamak ve yaşatmak için tasarladığımız formanın 2022/23 sezonunda tüm oyuncularımıza ve taraftarlarımıza başarı getirmesi inancı ile….