FENERİUM

Fenerbahçemizin Koleksiyonluk Kartları mythos.cards’ta satışta!

17 Ağustos 2022 Çarşamba 16:00

Fenerbahçemizin koleksiyonluk kartları, basılı ve dijital kart platformu Mythos Cards’ın resmi sitesi mythos.cards üzerinden satışa çıktı.
 
Mythos Cards ile yapılan anlaşma neticesinde taraftarlarımız, özel olarak tasarlanan, imzalı, sınırlı sayıda ve 29 TL’den başlayan uygun fiyatlarla toplanabilecek koleksiyonluk kartları bu platformdan satın alınabilecek.
 
Taraftarlarımız, ilk etapta mythos.cards üzerinden satışa çıkan oyuncularımızın sezonluk kartlarına ilerleyen günlerde Fenerium mağazalarımızdan da ulaşılabilecek.
 
İmzalı, Sınırlı Sayıda Özel Kartlar, Dijital Paketler
 
Mythos Cards ile yapılan anlaşma ile kulübümüzün sezon içinde gösterdiği üstün performansları, özel anları koleksiyon kartları haline getirilerek sizlere ulaştırılacak.
 
Kartların arkasında yer alan ve dünyada ilk kez uygulanan kişisel karekod sistemiyle koleksiyonunuz için tam güvenlik sağlanacak. Bu doğrultuda, yakın gelecekte dijital kartlarımız da bu siteden satışa sunulacak.
 
Ayrıca; imzalı kartlar, sınırlı sayıda üretilecek özel tasarımlı kartlar ve unutulmaz başarılarımızı içeren kartlar da Mythos Cards tarafından satışa sunulacak.
 
Dünyada hızla büyüyen koleksiyonluk kart pazarı sayesinde, kart sahipleri kartlarını dijital platformlarda satabiliyor.
 
Mythos Cards tarafından üretilen Fenerbahçe kartlarına sahip olan taraftarlarımız da önümüzdeki günlerde, mythos.cards sitesinde kurulacak ikinci el pazarında bir araya gelebilecek ve kart satışı ya da değiş-tokuş yapabilecek.
 
Sezonluk Abonelik de Mümkün
 
Mythos Cards tarafından hazırlanan koleksiyonluk kartların tamamına sezonluk abonelik yaparak da sahip olabilirsiniz. Sezonluk abonelik kapsamında, üyeliği yaptığınız tarihten itibaren için üretilen (imzalı ya da sınırlı sayıda olmayan) tüm genel kartlara sahip olabilecek ve sezon içerisinde abonelere özel olarak hazırlanacak sürprizlerden de faydalanabileceksiniz.