FENERİUM

14 Şişe - 1 Forma

05 Haziran 2022 Pazar 10:00

Fenerium’un sürdürülebilirlik hedefleri çerçevesinde geliştirdiği ilk ürünü olan FENERBAHÇE BEKO Basketbol A Takım Forması Dünya Çevre Gününde sarı efsaneye gönül verenler ile buluşuyor.

Sınırlı sayıda üretilen, koleksiyon değeri taşıyan formalardaki yeşil çubuk, daha temiz ve yaşanabilir bir dünya için sorumluluklarımıza yönelik farkındalık yaratıyor.

Takım logomuzu çevreleyen mavi-beyaz renkte okların geri dönüşüm hareketini temsil ettiği özel temalı forma 2022/2023 sezonundan itibaren BSL ve EUROLEAGUE koleksiyonlarimizda da yer  alacak.

Forma, 5 Haziran 2022, günü itibarı ile Fenerium mağazalarında ve fenerium.com.tr online mağazada satışa sunulacak.

√ Atık PET şişelerin geri dönüşümü ile elde edilen REPREVE® ipliklerden üretilmiş formanın gerekli kontrol ve testleri ARÇELİK AŞ. AR&GE ekibi tarafından dünyaca kabul gören standartlara uygun şekilde raporlanarak onaylandı.

Bu forma, Fenerium’un AMAÇ ve DEĞERLER bildirgelerinde de bulunan “çevreye karşı sorumlu ürünler” sunma hedefi ile üretildi.

 Kaynak Linkler:

 https://www.fenerbahce.org/haberler/fenerium/2022/3/fenerium-un-amac-vizyon-ve-degerlerinin-belirlenmesi-amaciyla-calistay-duzenleniyor

https://fenerbahce.org/haberler/fenerium/2022/6/fenerium-amac-vizyon-ve-degerlerini-bastan-yazdi

https://fenerbahce.org/haberler/fenerium/2022/6/surdurulebilirlik-adina-buyuk-is-birligi-taraftar-istedi-fenerium-yapti

Basın Fotoğrafları