DERNEKLERİMİZ

Edirne Fenerbahçeliler Derneğimiz ihtiyaç sahiplerini unutmadı

01 Nisan 2024 Pazartesi 10:21

Edirne Fenerbahçeliler Derneğimiz geleneksel olarak her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Edirne’de ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Derneğimiz 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ndeki 20 öğrenci ve ailesine, aynı zamanda dernek yönetim kurulu üyesi olan okul öğretmenleri Tolga Onüçler ve Burkay Mazlum’un desteğiyle hazırlanan gıda yardım çeklerini öğrencilere verilmek üzere okul müdürü Fikret Tilfir’e teslim etti. Dernek yöneticilerimiz ayrıca Edirne’nin tek kadın muhtarı olan Nesrin Günay’a da 20 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırılmak üzere yardımlarını takdim etti. Bireysel olarak da ihtiyaç sahiplerine el uzatan Edirne Derneğimiz, şehirde tespit ettiği 10 ihtiyaç sahibi aileye yardımlarını teslim etti.

Konu ile ilgili konuşan Edirne Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Mercan, "Geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan gıda yardımlarımızı görevde olduğumuz sürece devam ettireceğiz. Edirne Fenerbahçeliler Derneği yönetimi olarak yardımda emeği geçen üyelerimize, yöneticilerimize, yardım çeklerinin hazırlanmasında desteğini esirgemeyen Tuğra Marketler sahibi Oktay Topalova’ya teşekkür ederim.” derken, Edirne Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ceylan ise “Toplamda 50 ihtiyaç sahibi aileye ulaşabildiğimiz için mutluyuz, zor günlerde yardımlaşmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum, imkanı olan dernek üyeleri ve yöneticilerinin bu yardımları yaptıkları ve bizlerinde buna aracılık etmemize vesile oldukları için teşekkürlerimi sunarım.” diye konuştu.

Basın Fotoğrafları