DERNEKLERİMİZ

Edirne Fenerbahçeliler Derneğimiz 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı

14 Mart 2024 Perşembe 11:34

Edirne Fenerbahçeliler Derneğimiz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı, aynı zamanda Kongre Üyemiz ve Edirne Fenerbahçeliler Derneği üyesi olan Prof. Dr. Hamdi Nezih Dağdeviren’i bu özel gün dolayısıyla ziyaret eden dernek yöneticileri, Tıp Bayramı’nı kutlayarak kendisine çiçek takdim etti.

Dernek yöneticileri, özverileri çalışmaları için fakülte hastanesi çalışanlarına da teşekkürlerini iletti.

Günün anlam ve önemine binaen konuşan Edirne Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Mercan, “Sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye ulaştırılmasına, huzurlu ve mutlu bir toplumun yetişmesine katkı sağlayan, özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

T.Ü. Tıp Fakültesi Hastanesi Sivil Savunma Amiri ve Edirne Fenerbahçeliler Derneği yöneticisi Özcan İlgün ise “İnsanı yaşatan, ağrılarını gideren, ıstıraplarını dindiren, en özel anlarına tanıklık eden doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık profesyoneli mesai arkadaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım. Sağlıkta şiddetin sona erdiği sağlık çalışanları ve toplum üyelerinin iş birliği içinde huzurla çalıştığı ortamların oluşturulması dileğiyle. ” ifadelerini kullanırken, Edirne Fenerbahçeliler Derneği Yöneticisi ve Fakülte Personeli Oğuz Batur da “Geçirdiğimiz zor günler sağlığımızın kıymetini daha iyi bilmemizi sağladı. Bugün bir kez daha sağlık çalışanlarının önemini hatırladığımız özel bir gün. Geçmişten günümüze her koşulda halkımızın yanında olan, hayata tutunmamızı sağlayan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun ve sağlıkta şiddet bir an önce son bulsun.” diye konuştu.