BASKETBOL

Sarunas Jasikevicius ve Dyshawn Pierre'nin maç önü görüşleri

11 Nisan 2024 Perşembe 14:22

Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius ve oyuncumuz Dyshawn Pierre, yarın akşam deplasmanda Olympiacos ile oynayacağımız EuroLeague maçı öncesi şu açıklamalarda bulundu:

Sarunas Jasikevicius: "Pire’de çok zorlu bir rakiple karşılaşacağız. Son iki maçımızdan mağlubiyetle ayrıldık ve bizim için önemli olan tekrar iyi bir mücadele ortaya koymak ve daha da önemlisi tekrar Fenerbahçe basketbolunu parkeye yansıtmak olacak. Play-off öncesi bu karşılaşmanın en önemli amacı bu. Olympiacos harika bir savunma takımı. Sürekli savunma değiştiriyor ve kısa oyunculara baskı yapıyorlar; bu sayede de rakipleri için işleri çok zorlaştırıyorlar. Rakibimizin oyununda toplu ve topsuz hareketliliklerine, aynı zamanda da başta Fall olmak üzere uzun oyuncularının çember altı etkinliklerine dikkat etmemiz gerekiyor."

Dyshawn Pierre: "Kesinlikle çok önemli bir mücadele. Olympiacos son dönemde oldukça iyi oynuyor. Normal sezonun son karşılaşması olacak ve bu maçta Play-off öncesinde iyi bir ritim yakalamak istiyoruz. Elbette asıl amacımız tekrar iyi bir form düzeyine ulaşmak olacak."