BASKETBOL

Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius ve oyuncumuz Şehmus Hazer, Darüşşafaka Lassa galibiyetini değerlendirdi

20 Nisan 2024 Cumartesi 17:51

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 28. haftasında Darüşşafaka Lassa’yı 110-77 mağlup ettiğimiz maçın ardından Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius ve oyuncumuz Şehmus Hazer açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius: Oyuncular çok istekliydi, tavırları çok iyiydi

Galibiyeti değerlendiren Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, “İkinci çeyrekte 11 sayı fast breakten neden kaybettiğimizi sadece düşünmemiz gerekiyor ama onun dışında oyuncular çok istekliydi, tavırları çok iyiydi. Özellikle ilerisi için de güzel bir ışık oldu. Az bir süre konsantrasyonumuzu kaybettik ama onun dışında çok iyiydiler.” dedi.

Monaco ile oynayacağımız play-off serisi ile ilgili konuşan Başantrenörümüz Jasikevicius, “Yarı yarıya bir çalışma oldu aslında çünkü 5 gün içerisinde 3 tane maç oynamış olduk. Maçı bitirdik, şimdi birazcık dinlenip bunu düşünmeye başlayacağız. Monaco çok güçlü bir rakip, ona göre de hazırlanmamız gerekiyor.” diyerek sözlerini noktaladı.

Şehmus Hazer: Maçın başından sonuna kadar aynı ritimde oynamaya devam ettik

Galibiyete dair açıklamalarda bulunan Şehmus Hazer, “Maçın başından sonuna kadar aynı ritimde oynamaya devam ettik ve bunu sonucunda farkı da öyle açtık diyebiliriz. Rakip takım özelinde şunu söyleyebilirim; onlar da ellerinden geleni yaptılar. Bu sene bazı olumsuzluklar yaşadılar ama ona rağmen en iyi şekilde mücadele ediyorlar. Onları da mücadelelerinden dolayı tebrik ederim. Takımdaki herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor ve günün sonunda bizim için rahat bir maç oldu.” dedi.

EuroLeague play-off serisindeki rakibimiz Monaco ile oynayacağımız maçları değerlendiren Şehmus Hazer, “Monaco ile oynayacağımız için sahada ne yapabileceğimizi bir şekilde denemeye çalışıyoruz. Bu maçlar play-off maçına hazırlık maçı gibi diyebilirim, tabii rakip takıma saygısızlık olmasın ama. Dediğim gibi iki tane deplasmanda oynayacağız, sonra buraya geleceğiz. Elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.