ATLETİZM

Büyüklerde kadın ve erkeklerde ilk sırada yer alan Fenerbahçe Atletizm Şubemiz 7 kupa ile kros ligi finallerine damga vurdu

16 Mart 2024 Cumartesi 19:23

INTERCİTY Kulüpler Kros Süper Lig Finali, Antalya’nın ev sahipliğinde bugün yapıldı. Erkeklerde 11, kadınlardaysa 9, toplamda 20 kulübün şampiyonluk mücadelesi verdiği Kulüpler Kros Süper Ligi’nde ilk ayağı hem kadınlarda hem de erkeklerde birinci sırada tamamlayan Fenerbahçe Atletizm Şubemiz, finallerde de ortaya koyduğu performansla Büyüklerde kadın ve erkeklerde ilk sırada yer alarak toplamda 7 kupa ile kros ligi finallerine damga vurdu.

Yarışmaları takip eden Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya, Atletizm Şube Sorumlumuz İhsan Özden ve Teknik Menajerimiz Hakan Beceren sporcu ve antrenörlerimize destek oldu.

İki kademe sonunda verdikleri mücadele ile Büyük Erkek Takımımız şampiyon olurken, ferdi sıralamada Abdullah Tuğluk ikinci, Hilal Yego da üçüncülük elde etti. Rakibimiz Galatasaray ise dördüncü sırada kaldı.

Büyük Kadın Takımımızın kürsünün zirvesinde yer aldığı finallerde ferdi sıralamada atletlerimizden Derya Kunur birinci, Şilan Ayyıldız ikinci, Emine Hatun Mechaal üçüncü, Burcu Subatan da dördüncü olarak yarışı tamamladı.

Kürsünün zirvesine çıkan bir diğer ekibimiz olan Genç Erkek Takımımızda ise ferdi olarak Ali Tunç birinci olurken Cuma Özcan ikinci, Kiyasettin Kara da üçüncülük elde etti.

Genç Kadın Takımımız da kürsünün zirvesinde yer alırken, ferdi sıralamada Edibe Yağız birinci, Ceyda Melek Pınar ikinci, Döndü Kübra Poyraz üçüncü, Viyan Adar ise dördüncü oldu.

Podyumda ilk basamakta yer alan Yıldız Kız Takımımızda ferdi sıralamada sporcularımız Elif Akçiçek birinci olurken Medine Nur topçu ikinci sıraya yerleşti.

Günün tek ikincilik kupası ise Mix Bayrak Takımımızdan geldi. İbrahim Gökgöz, İran İnce, Ömer Faruk Bozdağ ve Dilan Yılmaz’dan oluşan Takımımız ikinci olarak kürsüde yerini aldı.

U18 Erkek Takımımız ise şansız bir yarışma sonrasında takım olarak üçüncü olurken, ferdi sıralamada ise sporcumuz Yusuf şanlı ikinci oldu.

Basın Fotoğrafları