YÜZME

Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya: Fenerbahçe’nin, Türk sporuna ne kadar çok katkı yaptığını bütün Türkiye burada bir kez daha gördü

28 Aralık 2021 Salı 21:15

Fenerbahçe Yüzme Şubemizin, Gaziantep’in ev sahipliğinde yapılan Türkiye Şehitkamil Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç - Açık Yaş ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Şampiyonası’nı 3 Türkiye şampiyonluğu ile tamamlamasının ardından Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya, açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlukları Fenerbahçe TV’ye değerlendiren Fikret Çetinkaya, “Çok güzel yarışlar seyrettik. Fenerbahçe’nin, Türk sporuna ne kadar çok katkı yaptığını bütün Türkiye burada bir kez daha gördü. 180 sporcu ve antrenörle buradayız. Buradaki her finalde (A/B/C) birden çok sporcuyla yer almamız bir Fenerbahçeli olarak, bir amatör şubeler koordinatörü olarak bana büyük kıvanç verdi. Başarılarımız devam ediyor. Bu yıl açık yaş kadınları kaybettik, 4’te 3 yaptık ama açık yaş kadınları da kazanabilecek güçte olduğumuzu biliyoruz. Ben başta Şube Sorumlumuz Orel Oral’a, tüm antrenörlerimize, sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Tabii en büyük teşekkür de Başkanımız Ali Koç’a ve Yönetim Kurulu’nda Yüzme Şubemizin de sorumlusu olan İlker Dinçay’a.. Bize rahat bir çalışma ortamı da sağladılar. Bir teşekkürü de bize 3 yıl sponsor olan Tüpraş grubuna yapıyorum. Fenerbahçe amatör şubeler için bu sponsorluk çok büyük bir güç olacak. Bunun örneğini geçişte Doğuş Grubu’nun Yelken Şubemize sponsor olmasıyla gördük. Fenerbahçe Doğuş olunca Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Yelken Şubesi, hem fizik hem malzeme hem de sporcu bakımından büyük bir sıçrama yaptı. Hedefimiz 2024’te 30 sporcu kotasını sağlamak ve kotadan ziyade mutlaka Olimpiyatlarda birden çok madalya kazanmak. Çok mutluyuz. Fenerbahçe Spor Kulübü’ne bu şampiyonluklar armağan olsun.” dedi.