YÜKSEK DİVAN KURULU

Yüksek Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantımız yapıldı

07 Mayıs 2022 Cumartesi 12:11

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu’nun (YDK) Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesislerimizde YDK Başkanımız Uğur Dündar başkanlığında Başkanımız Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve YDK üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda 1959 öncesi şampiyonluklarımızı temsil eden kupalarımız da Yüksek Divan Kurulu üyelerimizle buluştu.1924 yılından bugüne ülke futbol federasyonunun düzenlediği ulusal organizasyonlardaki Türkiye Şampiyonluklarımızı temsil eden kupalarımızı Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz dikkatle inceledi. 28 Şampiyonluğumuzla ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı
 
Yüksek Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantımız; Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, aziz vatanın bağımsızlığı için şehit düşmüş kahramanlarımız, kulübümüzün kurucuları, vefat eden kulüp yöneticilerimiz, üyelerimiz ve tüm Fenerbahçeliler için yapılan saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
 
Toplantının açılışını YDK Başkanımız Uğur Dündar yaptı. Uğur Dündar’ın konuşması için TIKLAYINIZ.
 
Ardından geçtiğimiz aylarda vefat eden üyelerimiz ile Yüksek Divan Kurulumuza yeni katılan üyelerimizin isimlerinin tek tek okunmasının devamında Kulübümüzde 40. ve 60. yılını dolduran üyelerimize plaketleri, Başkanımız Ali Y. Koç tarafından takdim edildi.
 
YK Faaliyet Raporu okundu
 
Daha sonra Yönetim Kurulu Faaliyet raporu okunmasına geçildi. Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, başlıklar halinde son 3 aylık dönemde Kulübümüzde hangi gelişmelerin yaşandığını, yapılan planlamaları ve düzenlemeleri aktardı. Şubelerimizde yakın dönemde yaşanan gelişmeleri ise branşlarımızda görev alan Şube Sorumlularımız aktardı. Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan'ın konuşması için TIKLAYINIZ.

Denetim kurulu raporu okundu
 
Genel Sekreterimizin konuşmasından sonra gündemdeki denetim kurulu raporunun (DKR) okunması maddesine geçildi. Raporu, kürsüye gelen Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina okudu. Mehmet Vodina'nın konuşması için TIKLAYINIZ

Yüksek Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı, YDK üyelerimiz ve Başkanımız Ali Koç'un konuşmasıyla tamamlandı. Başkanımızın konuşması için TIKLAYINIZ

Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantımızın tamamlanmasının ardından 28 Şampiyonluğumuzu temsil eden kupalarımızla toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları