FB DOĞUŞ YELKEN

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Fenerbahçe Doğuş Yelken Kupası’nın ödül töreni gerçekleştirildi

22 Mayıs 2022 Pazar 21:08

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Fenerbahçe Doğuş Yelken Kupası ve şubemizin Spor İl Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası yarışlarının ödül töreni Faruk Ilgaz Tesislerimizde gerçekleştirildi.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende Yönetim Kurulu Üyemiz Selma Altay Rodopman ile Kadıköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tarkan Merçül birer konuşma yaptı.
 
Yöneticimiz Selma Altay Rodopman yaptığı konuşmada, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Kupası’nın bu seneki özelliği en değerli bayramlarımızdan biri olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile birleştirmiş olmamızdı. Bir spor kulübü olarak bu tip organizasyonlar çok önemli olduğuna inanıyoruz. Spor bizim işimiz, sporcuya ve sporun gelişmesine destek olmak bizim vazifemiz. Fenerbahçe sporun her alanında var olduğunu gösteriyor ve ülkemizi en başarılı şekilde temsil ediyor. Fenerbahçe Doğuş Yelken’in yeni nesillere yelkeni sevdirme konusunda üstlendiği görevi devam ettiriyoruz. Sizlerle birlikte Türk sporunu ileriye taşımak adına tüm kulüplerle bir arada daha iyi günlere gitmeyi temenni ediyoruz.” dedi.
 
Konuşmaların ardından Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizin Başantrenörü Ateş Çınar, yarışlarda görev yapan hakemlere teşekkür plaketlerini verdi.
 
Daha sonra dereceye giren yelkencilere madalyaları ve ödülleri takdim edildi.
 
3 sınıfta toplam 20 kategoride 227 yelkencinin mücadele ettiği yarışlarda Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizin sporcuları 14 birincilik, 12 ikincilik, 12 üçüncülük elde etti.
 
19 - 22 mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda bir ilke imza atan Kulübümüz, yarışlara kayıt yaptıran her sporcu ve antrenör için TEMA Vakfına bir fidan bağışladı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları