FB DOĞUŞ YELKEN

Bodrum Fenerbahçeliler Derneğimizden Dünya Şampiyonu Yelkencimiz Yalçın Çıtak’a Karşılama

02 Ağustos 2019 Cuma 19:12

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi’mizin milli sporcusu Yiğit Yalçın Çıtak, 30 ülkeden 161 sporcunun mücadele ettiği Laser Radial Dünya Gençler Şampiyonası'nda 12 yarış sonunda elde ettiği 54 puanla şampiyon olarak camiamızı bir kez daha gururlandırdı.
 
Daha önce Polonya'da düzenlenen Dünya Gençler Yelken Şampiyonası'nda da birinci olan Yiğit Yalçın Çıtak, bu sonuçla ikinci kez dünya şampiyonluğuna ulaştı. 
 
Bodrum Fenerbahçeliler Derneğimizin başkanı Mert Sayın, elde ettiği tarihi başarının sonrasında yurda dönen milli sporcumuzu, Şube Sorumlumuz Selma Altay Rodopman ve sporcumuzun ailesi ile birlikte Muğla Milas Havaalanı’nda karşılayarak Yalçın Çıtak’a tebriklerini iletti. 
 
Fenerbahçemizin yeni sezon formasını taşıyan başarılı sporcumuz Yalçın Çıtak, tebrikleri kabul ederek ‘Kulübüm Fenerbahçe her anlamda yanımızda. Bu kulübün sporcusu olmaktan çok mutluyum. 
Başkanımız Ali Koç’a, Doğuş Grubu’na ve Ferit Şahenk’e, Fenerbahçe Doğuş Yelken Şube Sorumlumuz Selma Altay Rodopman’a, yetişmemde emeği olan tüm hocalarıma ve tebriklerini ileten herkese teşekkür ederim. Ayrıca bugün beni karşılamaya gelen Bodrum Fenerbahçeliler Derneğimize de teşekkür ederim.’ ifadelerini kullandı.

Daha sonra Bodrum Fenerbahçeliler Derneğimizin başkanı Mert Sayın’ın ev sahipliğinde akşam yemeği yenildi.

Haberin diğer fotoğrafları

/