VOLEYBOL

Başantrenörümüz Zoran Terzic ve oyuncularımızdan galibiyet değerlendirmesi

06 Aralık 2022 Salı 22:39

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Başantrenörü Zoran Terzic ile kaptan Eda Erdem Dündar ve oyuncularımızdan Meryem Boz, 2023 CEV Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk maçında İspanyol temsilcisi Tenerife La Laguna’yı 3-0’la geçtiğimiz müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Zoran Terzic: 3-0 gibi net bir skorla başlamak çok çok iyi oldu

Şampiyonlar Ligi’nde uzun ve zorlu bir sürecin olduğunu söyleyen ve bu noktada 3-0 gibi net bir skorla başlamanın önemine değinen Başantrenörümüz Zoran Terzic, “Böyle maçları oynaması birazcık daha zor çünkü skoru önceden tahmin edilebilen bir maç. Yine de bizim için 3-0 gibi net bir skorla başlamak çok çok iyi oldu. Şampiyonlar Ligi grupları çok uzun ve zorlu. Bu nedenle 3-0 kazanmanın da ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. 3-0’lık bir galibiyetle başladığımız için mutluyuz.” dedi.

Eda Erdem Dündar: Güzel bir başlangıç yaptık

Güzel bir başlangıç yaptık. Rakibimiz defans ve blokta iyi işler yapıyor, bu anlamda oyunlarını beğendiğimi söyleyebilirim. Ama biz onlardan daha üstün olan taraftık, bu da sahada belliydi. Rahat bir karşılaşma oldu. Sadece ikinci set biraz zorlandık ama tabii ki de setin sonunda ağırlığımızı koyarak o seti de kazandık. Maçı da 3-0 gibi net bir skorla kazandığımız için mutluyuz. Koçumuz rotasyona da gitti, herkes oynadı, herkes katkı verdi. Bu da güzel bir şey.

Meryem Boz: Evimizde kazandığımız için çok mutluyum

“İyi defans yapan takıma karşı oynadık. Çok iyi mücadele ettiler. Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçı kendi evimizde kazandığımız için çok mutluyum."