VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 3-0 Bolu Belediye Spor

09 Ocak 2022 Pazar 15:20

Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi’nde ikinci devrenin ilk maçından galibiyetle ayrıldı.
 
Misli.com Sultanlar Ligi’nin 14. haftasında Bolu Belediye Spor’u konuk eden Sarı Melekler, setlerini 25-12, 25-19, 25-16 önde tamamladığı maçı 3-0 kazandı ve ligdeki 12. galibiyetine imza atarak liderliğini sürdürdü.

Arina Fedorovtseva kaydettiği 22 sayıyla maçın skoreri olurken; Ana Cristina De Souza 14, Eda Erdem Dündar da 11 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.
 
Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan maçı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da izledi.
 
Karşılaşma öncesi, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından Sportif Fair Play Davranış Dalında ‘Şeref Diploması’ ile ödüllendirilen Fenerbahçe Opet’e ödülü verildi. TMOK Fair Play Komisyonu Başkan Yardımcısı Remzi Yılmaz ve Komisyon Üyesi Tuğba Gider, ödülü kaptanımız Eda Erdem Dündar’a takdim etti.
 
Sultanlar Ligi 2019-2020 sezonun 13.haftasında konuk ettiği Beşiktaş’ı 3-0 mağlup eden Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, ligde o dönem zor günler geçiren rakibi karşısında sahaya genç oyuncularıyla çıkmış ve tam anlamıyla fair play davranışında bulunmuştu. Maçın ardından ise kaptanımız Eda Erdem Dündar da galibiyet fotoğrafında Beşiktaşlı voleybolcuların da yer almalarını sağlayarak tribünlerden alkış almıştı.
 
Bolu Belediye Spor karşısında Takımımız sahaya; Ana Cristina De Souza, Mina Popovic, Arina Fedorovtseva, Eda Erdem Dündar, Buse Ünal, Meliha İsmailoğlu altısı ve libero Gizem Örge’yle çıktı.
 
Fedorovtseva ve Popovic ile ilk sete hücumda iyi başlayan Fenerbahçe Opet, savunmada Meliha ile rakibine geçit vermedi ve skoru 7-3’e getirerek rakibine mola aldırdı. Mola dönüşü kaptan Eda’nın da sayı katkılarıyla farkı açan Takımımız, rahat oynadığı son bölümün ardından seti 25-12 kazandı.
 
İkinci sette de rahat bir oyun sergileyen Takımımız, etkili bloklar ve hücumların yanı sıra servis sayılarıyla da rakibin direncini kırdı ve seti 25-19 kazandı.
 
Üçüncü sete 5-1’lik seriyle başlayan Fenerbahçe Opet, rakibin 5 sayılık serisini Meliha ile sonlandırdı ve skoru 7-7’de eşitledi. Popovic’in servis sayılarıyla skor avantajını tekrar eline geçiren Sarı Melekler, bu avantajı yitirmedi ve seti 25-16, maçı da 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın tüm istatistikleri için tıklayınız.
 
Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları