VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet yeni sezona Topuk Yaylası’nda hazırlanıyor

30 Ağustos 2019 Cuma 12:55

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız yeni sezona Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylası’nda hazırlanıyor.
 
Mücadele edeceği 3 kulvarda da başarı hedefleyen Sarı Melekler, sezonu 15 Ağustos’ta Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde yaptığı antrenmanla açtı. Çalışmalarının İstanbul etabının ardından 1 haftalık kamp için 26 Ağustos Pazartesi günü Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylası Tesislerimize giden voleybolcularımız yeni sezon hazırlıklarını burada yaptığı sabah antrenmanıyla sürdürdü.
 
A takım yardımcı antrenörlerimiz Zeljko Bulatovic ve Salih Erdoğan Tavacı yönetiminde saat 10.00’da başlayan idman 2 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız fitnes çalışmaları ve salonda top antrenmanı yaptı.
 
Öte yandan geçtiğimiz günlerde artroskopik omuz ameliyatı olan oyuncumuz Dicle Nur Babat da bugün kampa katıldı. Ayrıca oyuncularımız ve teknik kadro 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Türk bayrağı ve Atatürk portresi önünde objektifimize poz verirken; Düzce Fenerbahçe Voleybol Okulu öğrencileri de takımımızın antrenmanını izledi ve daha sonra voleybolcularımızla birlikte fotoğraf çektirdi.
 
Sırbistan milli takımını çalıştıran Başantrenör Zoran Terzic ile milli oyuncular kaptan Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Fatma Yıldırım, Aylin Sarıoğlu, Kelsey Robinson ve Brankica Mihajlovic kampta yer almıyor.
 
2 Eylül Pazartesi günü sona erecek olan kamp, her gün gerçekleştirilen çift antrenmanlarla devam ediyor.

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde 1. devre karşılaşmaları 12 Ekim'de başlayacak ve 30 Kasım 2019 tarihinde sonlanacak. 2. devre karşılaşmaları ise 19 Ocak – 15 Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları