VOLEYBOL

Naz Aydemir Akyol: Taraftarlarımızın gücünü arkamda hissederek oynamak için sabırsızlanıyorum

17 Haziran 2019 Pazartesi 19:22

Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet’in yeni transferi Naz Aydemir Akyol, transferine ilişkin duygularını resmi sitemize paylaştı.

Sarı lacivert renklerle tekrar kupalar kazanmak için elinden geleni yapacağını ifade eden Naz, “Geçtiğimiz Eylül-Ekim aylarında Simla Türker Bayazıt ve Abdullah Paşaoğlu ile görüşmüştük. Ocak ayı gibi tekrar kontrat imzaladık. Benim için yabancı bir yer değil. Daha önce evim olarak adlandırdığım bir kulüp. Büyük başarılar kazandığım bir yer. Tabii ki benim için kolay bir karar oldu. Bildiğim bir yer, tanıdığım takım arkadaşlarım var. Büyük bir camia. Tekrar kupalar kazanmak ve Avrupa’da kürsüye çıkmak için elimden gelen her şeyi yapacağım.” dedi.

Kariyerine Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak devam etmek istediğini belirten Naz Aydemir Akyol, “Hamile kalmadan önce de Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak voleybola bir yıl ara verdim. Şimdi de Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak ve Türkiye’deki bütün kupalara da talip olarak kariyerime devam etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Taraftarlarımıza da mesajlarını ileten Naz, onların itici gücünü arkasında hissetmek için sabırsızlandığını belirtti ve sözlerini şu şekilde noktaladı:

“Keyifli bir şekilde ayrılmadık. Yanlış anlaşılmalarla ayrıldık. Benim kendimi ifade etme biçimim zaman zaman doğru olmadı. Ama onların önünde voleybol oynamayı çok özledim. Karşılıklı oynarken de daha net görmüş oldum. Fenerbahçe taraftarı takımı için her zaman iteleyici güç olmuştur. Bir an önce formayı giyip sahalara dönerek onların gücünü arkamda hissetmek için sabırsızlanıyorum.”
 

Basın Fotoğrafları