VOLEYBOL

Voleybolun Unutulmazları “Biz Takımı” Büyük Buluşması gerçekleşti

25 Mayıs 2019 Cumartesi 20:25

Voleybola adanmış hayatların sporseverlerle buluşturulduğu, spora adım atacak gençlerin kendileri için rol modeller bulabileceği “Voleybolun Unutulmazları” Ansiklopedisi, efsane isimlerin bir araya geldiği Voleybolun Unutulmazları “Biz Takımı” Büyük Buluşması’nda tanıtıldı.

Eski voleybolcu ve eğitimci Gülnur Özfer’in 2015 yılında başlayarak hazırladığı "Voleybolun Unutulmazları" ansiklopedisi için 1905-1965 yılları arasında doğan ve yaşamlarının oldukça uzun bir bölümünü voleybolla iç içe geçiren  712 isim; Burhan Felek Voleybol Salonu'nda bir araya geldi.

Voleybolcu, antrenör, yönetici ve hakem gibi voleybolun tüm paydaşlarının yer aldığı organizasyona Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay ile Voleybol Şubesi İdari Menajeri Abdullah Paşaoğlu da katıldı.

5 cilt, 2250 sayfa ve 10.000’e yakın görselin kullanıldığı eserde hikayeleri anlatılan 712 isme Burhan Felek Voleybol Salonu'ndaki organizasyonda şilt takdim edildi.

Abdullah Paşaoğlu: Voleybol ailesi bugün bir araya geldi

Organizasyonun ardından duygularını Fenerbahçe Televizyonu ile paylaşan Voleybol Şubemizin İdari Menajeri Abdullah Paşaoğlu, “Çok güzel bir olay. Türkiye tarihinde ilk defa böyle bir şey yapılıyor. Türk voleybolunda bugüne kadar emeği geçmiş 1965 doğumluya kadar olan bütün hakemler, antrenörler, sporcular, yöneticiler burada. Bütün eski dostlarımızı, ağabeylerimizi, kardeşlerimizi gördük. Çok mutluyum ve çok sevindim. Bu işi yapan Gülnur kardeşime emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gülnur Hanım, voleybol ailesini bir araya getirdi.” dedi

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Haberin diğer fotoğrafları

/