VOLEYBOL

Simla Türker Bayazıt: Formamızı en güzel şekilde taşıyacak bir nesil yine kulübümüzün çatısı altında yetişecek

25 Mayıs 2019 Cumartesi 19:59

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizin ev sahipliği yaptığı Fenerbahçe Erkek ve Kız Voleybol altyapı seçmelerini takip eden Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, seçmelerin ardından resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, Fenerbahçe formasını en güzel şekilde taşıyacak bir neslin yine Fenerbahçe çatısı altında yetişecek olmasından dolayı duyduğu mutluluğu şu şekilde ifade etti:

Fenerbahçe Voleybol Şubesi olarak altyapıya çok önem veriyoruz. Spor okullarımız, yaz okullarımız bizim için sporcu havuzu anlamına geliyor. Kulübümüzün mali yapısı, bütçemizin elverişli ve efektif kullanılması için de altyapımızdan yetişen sporcular büyük önem teşkil ediyor. Sürdürülebilir başarının da anahtarının bu olduğunu biliyoruz. Bugün yapılan seçmelerde geleceğin sporcu adaylarının, değerli ailelerinin heyecanını yaşamak çok güzeldi. Seçilen sporcuların hepsine Fenerbahçemizin çatısı altında başarılar diliyorum. Umuyorum ve inanıyorum ki formamızı en güzel şekilde taşıyacak potansiyeli yüksek bir nesil yine kulübümüzün çatısı altında yetişecek.