VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet AXA Sigorta Kupa Voley’de adını yarı finale yazdırdı

22 Mart 2019 Cuma 20:59

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, İzmir’in ev sahipliğinde düzenlenen AXA Sigorta Kupa Voley’de çeyrek final maçında Türk Hava Yolları ile karşılaştı. Sarı Melekler setlerini 25-17, 25-19 ve 25-17 önde tamamladığı mücadeleden 3-0 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Kadın Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Kupa Voley yarı finalinde Vakıfbank ile eşleşti.

TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleyi Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay da takip etti.

Sarı Melekler karşılaşmaya; Ana Antonijevic, Polen Ünver, Bahar Toksoy Guidetti, Dicle Nur Babat, Samantha Bricio ve Dobriana Rabadzhieva ile başladı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette Fenerbahçe Opet, teknik molaya 11-12 geride girse de molanın ardından üst üste sayılar bularak 15-13 öne geçti. Samantha Bririco ile farkı 4 sayıya kadar çıkaran Sarı Melekler, rakibine şans tanımadı ve seti 25-17 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci setin başında 4-0’lık bir seri yakalayan Fenerbahçe Opet, teknik molaya da 12-7 önde giren taraf oldu. Mola dönüşünde de etkili oyununu sürdüren Sarı Melekler, seti 25-19 önde tamamlayarak durumu 2-0 yaptı ve büyük avantaj yakaladı.

Fenerbahçe Opet, üçüncü sete Dicle ve Polen’in sayılarıyla başladı ve Türk Hava Yollarına mola aldırdı83-0). Moladan Rahimova’nın sayılarıyla dönen rakibe Sarı Melekler Dicle ile karşılık verdi(4-2). .Rakip takım, skoru 5-5’te eşitlese de Fenerbahçe Opet, Rabadzhieva ve Bricio’nun yakaladığı seriyle 9-5 öne geçti. Teknik molaya da 12-8 önde giren Sarı Melekler, molanın ardından rakibini oyuna ortak etmedi ve seti 25-17, mücadeleyi ise 3-0 kazandı. Takımımız bu sonuçla adını AXA Sigorta Kupa Voley’de yarı finale yazdırdı.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız,  AXA Sigorta Kupa Voley yarı finalinde 23 Mart Cumartesi günü saat 17.00'de Vakıfbank ile karşılaşacak. Mücadele TRT Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.