VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 3-0 Karayolları

03 Mart 2019 Pazar 20:18

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi 21. hafta mücadelesinde Karayolları’nı konuk etti. Sarı Melekler, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan müsabakadan 3-0 galip ayrıldı.

Sarı Melekler maça Ana Antonijevic, Melissa Vargas, Dicle Nur Babat, Samantha Bricio, Eda Erdem Dündar, Fatma Yıldırım altısı ve libero Merve ile başladı.

Mücadeleye iki servis hatasıyla başlayan Karayolları karşısında Takımımız, Melissa Vargas ve Bricio’nun üst üste bulduğu sayılarla 8-3’lük üstünlüğü yakaladı. Bu skor rakibe mola aldırsa da, Sarı Melekler, mola dönüşünde serisine devam etti ve teknik molaya 12-3’lük üstünlükle girdi. Teknik mola sonrasında Karayolları, arka arkaya bulduğu sayılarla farkı eritip skoru 12-7’ye getirse de takımımız, Melissa Vargas’la rakibin serisine son verdi(14-7). Rakip Karayolları, özellikle teknik moladan sonra bulduğu etkili servislerle farkı 2 sayıya indirdi(15-13). Bu skor karşısında Melissa Vargas, Eda Erdem Dündar ve Dicle Nur Babat’la yeniden oyuna ağırlığını koyan takımımız, 5 sayılık farkı yakaladı(20-15). Seti kazanma adına son bölümde özellikle ikili bloktan sayılar bulan Fenerbahçe Opet, seti 25-18 kazandı.

İkinci sete Ana Antonijevic’in servis sayısıyla başlayan Fenerbahçe Opet, Samantha Bricio’nun da serisiyle maça 5-2’lik skorla iyi başlayan taraf oldu. Bu bölümde yaptığımız hücum hatalarını değerlendiren Karayolları, yakaladığı 4-0’lık seriyle 5-6 öne geçti. Dicle Nur Babat’ın servisleriyle toparlanan takımımız, yeniden öne geçti(7-6). Devamında oyuna dahil olan Polen Ünver’in yaptığı katkıyla 11-8’lik üstünlüğü yakalayan Sarı Melekler, teknik molaya 12-9 önde giren taraf oldu. Molanın ardından bulduğu 3-0’lık seriyle 15-9’luk üstünlüğü yakalayan Takımımız, Samantha Bricio’nun 2 ve 4 numaralardan bulduğu sayılarla farkı açtı ve skoru 18-11’e getirdi.  Setin son bölümünü de iyi oynayan takımımız seti 25-16 kazandı ve rakibi karşısında 2-0 öne geçti.

Müsabakanın üçüncü seti, geride kalan iki sene oranla daha çekişmeli geçti. Konuk takım Karayolları, özellikle kaptan Mariana ile bulduğu sayılarla teknik molaya 11-12 önde girdi. Her iki takım da bu bölümde başa baş bir oyun sergilese de Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, setin son bölümlerini iyi oynadı ve seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları