VOLEYBOL

Taraftarlarımızla birlikte sezona galibiyetle başlamak istiyoruz

11 Ekim 2019 Cuma 16:38

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Sultanlar Ligi’nin ilk maçına çıkıyor. 12 Ekim Cumartesi günü saat 14.30’da Burhan Felek Voleybol Salonu’nda Türk Hava Yolları ile karşılaşacak Sarı Melekler, maç öncesi son antrenmanını yaptı. Antrenmanın ardından oyuncularımızdan Naz Aydemir Akyol ve Brankica Mihajlovic, yeni sezona ilişkin düşüncelerini resmi sitemizle paylaştı.

Naz Aydemir Akyol: Şampiyonluk Fenerbahçe’de en büyük hedeftir

Taraftarımızın önünde sezona galibiyetle başlamak istediklerini vurgulayan Naz Aydemir Akyol, “Antrenmanlar oldukça keyifli geçti. Yarın da sezonun ilk maçına çıkacağız. İlk maçlar her zaman keyiflidir. İlk maçlarda sürpriz sonuçlar çıkabilir ama biz tecrübeli bir takımız. Bunun bilincindeyiz ve bu bilinçle maça çıkacağız. Taraftarımızın önünde sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Umuyoruz ki bizi yarın yalnız bırakmayacaklardır. Her zaman olduğu gibi de şampiyonluk Fenerbahçe’de en büyük hedeftir.” dedi.

Brankica Mihajlovic: Fenerbahçe ile oynamak taraftarlarımızla güzel

Brankica Mihajlovic ise, “Bir aydır takımla beraber çalışıyorum. Kendimi iyi hissediyorum ama Türk Hava Yolları da kuvvetli bir takım. Sezonun ilk maçı olduğu için adapte olmak adına çok kolay bir maç olmayacak ama iyiyiz. Ben her zaman elimden geleni yapacağım. Sadece maça konsantre oluyorum. Takım olarak ligin başlaması için sabırsızlanıyorum. Umarım Burhan Felek’te taraftarınız da bizimle olur ve güzel bir atmosfer sağlarız. Fenerbahçe ile oynamak onlarla güzel.” ifadelerini kullandı.

Antrenmandan notlar

Başantrenör Zoran Terzic'in yönetiminde Burhan Felek Voleybol Salonu’nda gerçekleştirilen çalışma saat 13.30’da başladı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, iki takım halinde yapılan maçla devam etti. İdman, servis ve manşet çalışmasıyla sona erdi.

Basın Fotoğrafları