VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 3-0 Atlasglobal Yeşilyurt

19 Ekim 2019 Cumartesi 15:22

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde 3. hafta maçında Atlasglobal Yeşilyurt’u konuk etti. Baştan sona üstün oynadığı mücadeleyi 3-0 kazanan Sarı Melekler ligde 3’te 3 yaptı.

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi Genel Sekreterimiz Burak Ç. Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt, İlker Dinçay ve Esra Nazlı Ercan da izledi.

Zoran Terzic yönetimindeki Takımımız maça; Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Brankica Mihajlovic, Bahar Toksoy Guidetti, Fatma Yıldırım ve Melissa Vargas altılısıyla başladı.

Karşılaşmaya Vargas’ın sayısıyla başlayan Fenerbahçe Opet, Fatma Yıldırım ile farkı 5 sayıya çıkardı. Hücumda ve savunmada istediği oyunu yansıtan Sarı Melekler, farkı çift hanelere çıkararak skoru 20-7 yaptı. Son bölüme kadar rakibine şans tanımayan Kadın Voleybol Takımımız, ilk seti 25-11 kazandı ve karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İkinci sete de Vargas’ın sayısıyla başlayan Fenerbahçe Opet, 5-0’lık bir seri yakalayarak durumu 7-3 yaptı. Kaptan Eda’nın ürettiği sayılarla skor avantajını eline geçiren ekibimiz, teknik molaya da 12-6 önde girdi. Molanın ardından Gözde Dal Irgı ile sayılar bulan Atlasglobal Yeşilyurt, farkı üçe kadar indirse de Vargas ile etkili olan Sarı Melekler rakibinin öne geçmesine izin vermedi(17-12). Bahar Toksoy Guidetti’nin blok sayısı isesetin sonucunu belirledi ve Sarı Melekler ikinci seti de 25-17 kazanarak maçta büyük avantaj sağladı.

Teknik molaya 12-6 öne giren Fenerbahçe Opet, molanın ardından yakaladığı seriyle ve etkili oyunuyla farkı çift hanelere çıkararak seti 25-10; karşılaşmayı ise 3-0 kazandı. Sarı Melekler, maçın ardından galibiyeti taraftarlarımızla birlikte kutladı. 

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde 4. hafta maçında 25 Ekim Cuma günü saat 18.30’da Galatasaray HDI Sigorta ile karşılaşacak.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları