VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 3-0 Chemik Police

19 Aralık 2018 Çarşamba 19:48

Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, Avrupa’da yoluna kayıpsız devam ediyor. CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi E Grubu ikinci hafta maçında Polonya temsilcisi Chemik Police’i ağırlayan Sarı Melekler, rakibini 3-0 yenerek 2’de 2 yaptı. Karşılaşmanın setleri 25-12, 25-16 ve 25-22 sonuçlandı. Maçın MVP'si başarılı oyunuyla galibiyette önemli rol oynayan Kübalı oyuncumuz Melissa Vargas oldu.

Zoran Terzic ödülünü aldı

Avrupa Voleybol Konfederasyonu tarafından 2018 yılın en iyi antrenörü seçilen başantrenörümüz Zoran Terzic’e ödülü maç öncesinde CEV Asbaşkanı Özkan Mutlugil tarafından takdim edildi.

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan maçı Yönetim Kurulu Üyelerimizden Simla Türker Bayazıt, Esra Nazlı Ercan ve Opet Genel Müdür Yardımcısı Didem Kaman'ın yanı sıra Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkan Vekili Esat Kalay ve Üsküdar İlçe Spor Müdürü İsmail İlhan da izledi. Erkek Voleybol Takımımızda karşılaşmayı tribünden takip etti. Eski voleybolcularımızdan Ivan Miljkovic ile ünlü oyuncu Meltem Cumbul da karşılamayı izleyenler arasındaydı. 

Fenerbahçe Opet maça; Ana, Fatma, Vargas, Bahar, Bricio ve libero Melis ile başladı. Maça 3-0’lık seri ile giren Sarı Melekler, etkili oyunuyla ilk seti 25-12 kazandı. 20 dakikada biten setin skorunu Kübalı oyuncu Vargas belirledi.

İkinci sete iyi başlayan konuk takım karşısında yakaladığı 3-0’lık seri 9-8 öne geçen Fenerbahçe Opet, Ana Antonijevic ve Bahar’la skor üstünlüğünü korudu. (13-11) Takımımız Bricio, Vargas ve Ana Antonijevic’in sayılarla seti 25-16 kazanarak, maçta 2-0 öne geçti.

Etkili oyununu üçüncü sete de taşıyan Ekibimiz, Fatma’nın etkili servisleriyle skoru 13-6’ya getirdi. Kaptan Eda’nın smacıyla farkı açmaya devam eden Ekibimiz, Vargas ile rakibin aradaki farkı kapatmasına izin vermedi ve seti 25-22, maçı da 3-0 kazandı. 

 

FENERBAHÇE OPET– CHEMIK POLICE: 3-0
SALON: TVF Burhan Felek
HAKEMLER: Milan Rajkovic (Hırvatistan), Harald Sodja (Avusturya)
FENERBAHÇE: Antonijevic, Bricio, Bahar, Vargas, Fatma, Eda, Melis (L)
CHEMIK POLICE: Mirkovic, Grajber, Chojnacka, Stystiak, Busa, Ogbogu, Krzos (L) (Bednarek, Plesnierowicz, Lukasik, Medrzyk) 
SETLER: 25-12, 25-16, 25-22
SÜRE: 1 saat 13 dakika (21′, 24′, 28′)

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları