VOLEYBOL

Zoran Terzic: "İnanılmaz bir atmosfer"

17 Kasım 2018 Cumartesi 19:06

Kadın Voleybol Takımımızın Baş Antrenörü Zoran Terzic, Galatasaray galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İlk olarak atmosfere dikkat çeken Terzic, "Böyle bir atmosferde daha önce maç yapmamıştım. İnanılmaz bir atmosfer. Çok mutluyum. Fenerbahçe taraftarı Dünya’daki en iyi taraftarlardan biri, hatta en iyisi” dedi.
 
Sırp antrenör, yaptığı maç değerlendirmesinde ise şunları söyledi: “Genel olarak bloklarda, ataklarda, servislerde başarılıydık. Daha iyiye gidiyoruz. Derbide 3-0 kazanmak kolay değil. 2-0’dan sonra rahatlama oldu. Bireysel hatalar da oldu ancak önemli değil. Sonuçta 3-0 galip ayrılmasını bildik. Daha iyi olacağız.”

Dicle Nur Babat: Bu seneki en önemli özelliklerimizden birisi servis

Orta oyuncumuz Dicle Nur Babat ise, “Bu seneki en önemli özelliklerimizden birisi servis. Bu özelliğimizi sahaya yansıttıkça oyunun kontrolünü elimize almamız kolaylaşıyor. 3. sette servislerde yavaşladığımız için mücadele başa baş gitti. Derbi maçları önemlidir. 3-0 kazandık. Herkesi tebrik ediyorum.Taraftara teşekkür ediyorum. Sisteme alışmaya çalışıyoruz. Daha iyi olabilirdi” diye konuştu.