VOLEYBOL

Sarı Melekler ligin ilk haftasında Beşiktaş’ı 3-0 yendi

02 Kasım 2018 Cuma 17:42

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi ilk hafta maçında Beşiktaş’ı 3-0 yendi. Setler 27-25, 25-20 ve 27-25 sonuçlandı. Kübalı oyuncumuz Melissa Vargas 23 sayıyla maça damga vurdu.

2018-2019 Voleybol Sezonu Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde heyecan, Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında oynanan müsabakayla başladı.

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan müsabakayı Voleybol Şubemizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve Muhittin İlker Dinçay ile Erkek Basketbol Takımımızın kaptanı Melih Mahmutoğlu izledi.

Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener, Türkiye Voleybol Federasyonu adına mücadele öncesinde yeni sezonun ilk karşılaşması olması sebebiyle her iki takımın kaptanlarına ve karşılaşmanın başhakemi Erol Akbulut’a başarılar dileyerek çiçek takdim etti.


Zoran Terzic yönetimindeki Sarı Melekler karşılaşmaya; Eda Erdem Dündar, Ana Antonijevic, Fatma Yıldırım, Samantha Bricio, Melissa Vargas ve libero Melis ile başladı.

Maçın ilk sayısı oyuncumuz Samantha Bricio’dan gelirken, Takımımız bu bölümde Melissa Vargas ile etkili olsa da teknik molaya 9-12 geride gitti. Orta oyuncumuz Bahar Toksoy’un etkili servisleriyle skoru 17-17 eşitlenirken, bu bölümde skor sürekli el değiştirdi. Büyük çekişmeye sahne olan seti Vargas ve Fatma’nın sayılarıyla 27-25 kazandık.

Karşılıklı sayılara sahne olan ilk bölüm konuk ekibin 11-12 üstünlüğüyle geçildi. Kaptan Eda ve Vargas’ın sayılarıyla skoru 15-15’te eşitleyen Sarı Melekler, bu ikiliyle skoru 17-15’e taşıdı. Setin sonunda oyunun mutlak hakimi olan Fenerbahçemiz, seti 25-20 önde tamamladı.

Üçüncü setin ilk bölümü karşılıklı sayılarla geçerken, ikinci bölümün başında Beşiktaş fakı 5’e çıkardı. Polen, Sıla ve Bahar’ın kritik sayılarıyla Takımımız skoru 21-21’de eşitledi.  Vargas’ın etkili oyunuyla seti 27-25 önde tamamladık ve maçı 3-0 kazandık.

Öte yandan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde romatoloji servisinde tedavi gören ve kaptanımız Eda Erdem Dündar ile tanışmak isteyen 17 yaşındaki Melek'in hayali gerçek oldu. Maçı tribünden takip eden Melek, karşılaşmanın ardından Kaptan ile bir araya geldi. Eda, Melek’e formasını hediye ederken, Melek de Eda’ya çiçek verdi. Melek ayrıca tüm takımla bir araya geldi ve fotoğraf çektirdi.   


FENERBAHÇE 3-0 BEŞİKTAŞ
SALON: TVF Burhan Felek
HAKEMLER: Erol Akbulut, Ramazan Çevik
FENERBAHÇE: Fatma, Eda, Ana, Bricio, Bahar, Vargas, Melis (L) (Dicle, Sıla, Polen, Damla)
BEŞİKTAŞ: Arelya, Ceren, Janset Cemre, Rykhliuk, Jerkov, Belien, Pınar (L) (Merve, Dilara, Tuğçe, Hümay)
SETLER: 27-25, 25-20, 27-25
SÜRE: 1 saat 33 dakika (33′,28′,32′)

Basın Fotoğrafları