VOLEYBOL

Sarı Melekler, Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ı 3-1 yendi

06 Kasım 2018 Salı 21:03

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin ikinci hafta karşılaşmasında Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ın konuğu oldu. Fenerbahçemiz setlerini 32-34, 18-25, 25-21, 16-25 tamamladığı mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Beylikdüzü Etkinlik Salonu’nda oynanan müsabakayı Voleybol Şubemizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve Muhittin İlker Dinçay da izledi.

Başantrenör Zoran Terzic yönetimindeki Sarı Melekler karşılaşmaya Samantha Bricio, Ana Antonijevic, Bahar Toksoy, Eda Erdem Dündar, Melissa Vargas, Fatma Yıldırım ve libero Melis Yılmaz ile başladı.

İlk set karşılıklı sayılara sahne olurken maçın ilk sayısı oyuncumuz Ana Antonijevic’in kullandığı etkili servisle geldi. Fenerbahçemiz, sette 9-5 geriye düşmesinin ardından art arda bulduğu sayılarla durumu 9-9’da eşitlemeyi başardı. Teknik molaya bir sayı önde giren Sarı Melekler, büyük çekişmeye sahne olan ve set sayısının sürekli el değiştirdiği son bölümde etkili bir oyun ortaya koyarak seti 32-34 önde tamamladı.

Çekişmenin devam ettiği ikinci setin ilk bölümü de karşılıklı sayılarla geçerken, Fenerbahçemiz teknik molaya 8-12 önde girdi. Geri kalan bölümde oyuna hakimiyetini hissettirerek farkı korumayı başaran Takımımız, seti de kaptan Eda’nın sayılarıyla 18-25 kazanarak durumu 2-0’a getirdi.

Üçüncü setin ilk bölümü de önceki setlerde olduğu gibi karşılıklı sayılara sahne olurken, Sarı Melekler teknik molaya iki sayı önde girmeyi başardı. (10-12) Takımımız setin son bölümüne kadar rakibine şans tanımasa da Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ın art arda bulduğu sayılara engel olamadı ve seti 25-21 kaybetti.

Dördüncü setin başlarında durum 7-3 Takımımız lehineyken Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas durumu 7-7’de eşitledi. Ardından Sarı Melekler iyi bir reaksiyon göstererek etkili bir oyunla 8 sayılık seri yaptı ve seti 7-17’ye getirmeyi başardı. Son bölümde de oyuna hakim olan Zoran Terzic’in öğrencileri, Melissa Vargas'ın maç sayısıyla seti 16-25, maçı ise 3-1 kazandı.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ile Muhittin İlker Dinçay, maçtan sonra teknik heyet ve oyuncularımızı tek tek tebrik etti.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde iki haftada ikinci galibiyetini almayı başaran Kadın Voleybol Takımımız, sezonun üçüncü maçında 10 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da Vakıfbank’ı ağırlayacak.
 

Basın Fotoğrafları