VOLEYBOL

Fenerbahçe 3-0 Galatasaray HDI Sigorta

17 Kasım 2018 Cumartesi 18:52

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 5. hafta maçında Galatasaray HDI Sigorta'yı konuk etti.  25-19, 25-16, 28-26 setler sonunda maçı 3-0 kazanan Sarı Melekler, üçüncü galibiyetini aldı. Sarı Melekler karşılaşmaya "HeForShe, Birlikte Eşitiz" pankartıyla çıktı.

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi Başkanımız Ali Koç, Başkan Vekilimiz Semih Özsoy, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Mustafa Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt, Muhittin İlker Dinçay, Metin Sipahioğlu ile Kadın Basketbol Takımımızın Menajeri Didem Akın ve Erkek Basketbol Takımımızın kaptanı Melih Mahmutoğlu da izledi.

Ekibimiz mücadeleye; Kaptan Eda, Dicle Nur Babat, Ana Antonijevic , Samantha Bricio, Melissa Vargas ve Fatma Yıldırım ile başladı.

Harika bir oyunla rakibine sayı şansı tanımayan ve hücumda doğru tercihler yapan Sarı Melekler, karşılaşmaya 8-0’lık seri ile giriş yaptı.  Setin devamında rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Zoran Terzic’in öğrencileri, seti 25-19 kazandı.

İkinci sette de farkını ortaya koyan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımız, teknik molaya 12-4 üstün girdi. Ana Antonijevic, Samantha Bricio ve Melissa Vargas ile sayılar bulmaya devam eden Sarı Melekler, seti 25-16 kazandı ve maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete Eda’nın sayısıyla başlayan Ekibimiz, teknik molaya 11-12 geride gitti. Dicle, Eda ve Fatma’nın sayılarıyla skor üstünlüğünü tekrar alan Fenerbahçemiz, Vargas ile skor üstünlüğünü sürdürdü. (18-17) Son bölüm büyük çekişmeye sahne olurken, Vargas’ın sayısı setin sonucunu belirledi. (28-26)

Oyuncumuz Melissa Vargas 16 sayıyla maçın skoreri olurken, Samantha Bricio da 12 sayı üretti. Sarı Melekler maçı ardından galibiyeti taraftarlarımızla kutladı.
 
Salon: Burhan Felek
Hakemler: İlhami Şenyurt, Ramazan Çelik
Fenerbahçe: Fatma Yıldırım, Eda Dündar, Antonijevic, Ramos, Dicle Nur Babat, Vargas (Merve Dalbeler, Bahar Guidetti, Polen Ünver, Sıla Çalışkan, Damla Çakıroğlu)
Galatasaray HDI Sigorta: Leys, Jackson, Çağla Akın, Hande Baladın, Aslı Kalaç, Meryem Boz (Buse Kayacan, Gizem Karadayı, Nursevil Aydınlar, Cansu Çetin, Melike Yılmaz, Elifsu Ericek, Sinem Yıldız, Dilara Gedikoğlu) 
Setler: 25-19, 25-16, 28-26 
Süre: 93 dakika (26, 26, 41)

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar, Atilla Sertbakan

Haberin diğer fotoğrafları

/