VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta, AXA Sigorta Kupa Voley’de grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi

25 Eylül 2022 Pazar 18:29

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de A Grubundaki üçüncü ve son maçında karşılaştığı Bursa Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.
 
Dün oynadığı müsabakadan galibiyetle ayrılarak çeyrek finale yükselmeyi garantileyen Fenerbahçe HDI Sigorta, grubun son maçını da 29-31, 32-30, 25-19, 25-23’lük setlerle kazanarak 3’te 3 yaptı ve Kupa Voley'de adını lider olarak çeyrek finale yazdırdı.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da karşılaşmayı tribünden takip etti.
 
Başkent Voleybol Salonu’nun ev sahipliğinde oynanan müsabakaya Takımımız; Kaan Gürbüz, Saeid Marouf, Yacine Louati, Pavle Peric, Emre Savaş, Ahmet Tümer altısıyla başladı.
 
Dengeli geçen ilk setin son bölümünde büyük çekişme yaşandı. Skor avantajının karşılıklı olarak el değiştirdiği bu bölümün kazananı 29-31’lik skorla Bursa ekibi oldu. Çekişmeli geçen ikinci setin son bölümüne ağırlığını koyan Fenerbahçe HDI Sigorta, etkili hücumlarıyla 32-30 kazanarak maç skorunu eşitledi: 1-1. Hücumda ve savunmada sergilediği kontrollü ve rahat oyunla üçüncü seti 25-19 kazanan Takımımız, son sette de rakibine 25-23 üstünlük sağladı ve 3-1'lik maç skoruyla Kupa Voley’de grubunu lider tamamlayarak çeyrek finale yükseldi.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Basın Fotoğrafları