VOLEYBOL

İzzet Ünver: Kazanmak önemliydi

13 Ekim 2021 Çarşamba 19:09

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın kaptanlarından İzzet Ünver, Avşar Maden Suyu Afyon Bld. Yüntaş galibiyetini Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdi.

Karşılaşma ile ilgili görüşlerini paylaşan başarılı smaçör, “Taraftarımızın karşısına çıktığımız için çok mutluyuz. İster istemez zorlu bir süreç başladı, gerek üç günde bir maç, gerekse deplasmanlarımız olsun. Cizre deplasmanından galibiyetle döndük, bu da ikinci resmi maçımızdı ve bizim için önemliydi. Çünkü rakiplerimiz birbirleriyle mücadele verip maçları kaybedebiliyor. Bu süre zarfında en hızlı ve en iyi şekilde hazırlanıp maçları da kazanarak devam etmek bizim için çok önemli. Umarım bunu devam ettiririz.” dedi.

Sezon başında takıma katılan isimlerin adaptasyon sürecini çok hızlı tamamladığına vurgu yapan İzzet, “Takımın ritmini çok iyi görüyorum. Gerek yeni katılan oyuncularımız olsun gerekse de genç oyuncularımız çok çabuk adapte oldular. Geçen senelerden de olan bir çekirdek kadromuz var ve Oğulcan da bunlardan biriydi. Sadece bir senelik bir ara vermişti. Salvador olsun, Metin olsun, ben olayım… biz kemikleşmiş kadromuzu koruduk ve onun üzerine takviye yaptık. Yeni gelen arkadaşlarımız da yabancılarımız başta olmak üzere çok hızlı adapte oldular. Bunun meyvesini sezon başında aldığımızı düşünüyorum. Üstüne koyarak devam etmek önemli. Maçlarımız sertleşecek; şimdi önümüzde Tokat deplasmanı var. Her maçın kendine göre ayrı bir önemi var ve birlikte olabilmek bunun için önemli.” ifadelerini kullandı.