VOLEYBOL

Erkek Voleybol Takımımız Efeler Ligi Play-off Yarı Final maçına çıkıyor

10 Nisan 2019 Çarşamba 19:57

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, 2018-2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi Play-off Yarı Final Etabı ilk maçında Halkbank ile karşılaşacak. 11 Nisan Perşembe günü TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak ve TRT Spor’dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi’nde normal sezonun 22. ve son haftasında İnegöl Belediyespor’u 3-1 mağlup etmişti. Ekibimiz, ligi 12 galibiyet, 10 mağlubiyetle beşinci sırada tamamlayarak play-off turunda ise ligi 4. sırada tamamlayan Maliye Piyango ile eşleşmişti. Ekibimiz, bu turdaki rakibini ilk maçta 3-2, ikinci maçta ise 3-1 mağlup ederek seriyi 2-0 kazanmış ve yarı finale yükselmeyi başarmıştı.

Rakibimiz Halkbank ise, Efeler Ligi’nde normal sezonu ilk sırada tamamlamış ve play-off turunda Ziraat Bankası ile eşleşmişti. Bu turda Ziraat Bankası’nı ilk karşılaşmada 3-0, ikinci karşılaşmada da 3-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdırmıştı.

Yarı Final Statüsü: Çeyrek finalde galip olan takımlar, içeride ve dışarıda olmak üzere karşılıklı iki müsabaka yaparlar. İlk maç, normal lig etabı sonunda puan cetvelinde alt sırada bulunan takımın sahasında, ikinci maç üst sırada bulunan takımın sahasında oynanır. 2 maçı alan takım finale yükselir. Galibiyetlerin eşitliği durumunda üçüncü müsabaka üst sırada bulunan takımın sahasında oynanır. Maçı kazanan takım finale yükselir. Yenilen takım 3/4 etabına gider.