VOLEYBOL

Arkas Spor 3-0 Fenerbahçe

30 Nisan 2019 Salı 20:36

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi play-off final serisi dördüncü maçında İzmir’de Arkas Spor ile karşılaştı. Sarı Lacivertliler setlerini 25-19, 26-24 ve 25-18 geride tamamladığı karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı ve final serisinde durum 2-2 oldu. Efeler Ligi'nin şampiyonunu belirleyecek serinin beşinci maçı, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’te yine İzmir'de Atatürk Voleybol Vestel Venus Spor Kompleksi'nde oynanacak.

Atatürk Voleybol Vestel Venus Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay takip etti.

Mariusz Sordyl yönetimindeki Sarı Lacivertliler karşılaşmaya; Ulaş Kıyak, Wouter Ter Maat, Kevin Klinkenberg, Emre Batur, Salvador Hidalgo, Oğuzhan Karasu ve libero Ahmet ile başladı.

Maça iyi başlayamayan Fenerbahçemiz teknik molaya da 12-11 geride girdi. Mola dönüşünde de Arkas’ın Robert Taht ile sayılar üretmesine engel olamayan Ekibimiz, son bölüme 5 sayılık dezavantajla girdi. İstediği oyunu sergileyemeyen ve rakibinin serisini bozamayan Takımımız seti 25-19 kaybetti ve maçta 1-0 geriye düştü.

İkinci sette Fenerbahçemizin ilk sayısı, ilk sette istediği performansı sergileyemeyen Salvador Hidalgo’dan gelirken; Arkas Spor Robert Taht ile eşitliği yakaladı(3-3). Oğuzhan Karasu ve Hidalgo ile istediği hücum organizasyonlarını yapabilen Ekibimiz, teknik molaya 12-9 önde girdi. Moladan da Hidalgo ile dönen Sarı Lacivertliler, Emre Batur ile farkı üç sayıya çıkardı. Odukça çekişmeli geçen son bölümde ev sahibi ekip, Lagumdzija ile sayılar bularak farkı eritti ve Ekibimiz seti 26-24 kaybedince maçta 2-0 geriye düştü.

Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü sette teknik molaya 12-10 Arkas Spor’un üstünlüğüyle gidildi. Mola dönüşünde de ev sahibinin serisine engel olamayan Ekibimiz, 20-14 geriye düştü. Son bölümde de farkı kapatamayan Erkek Voleybol Takımımız, seti 25-18 maçı ise 3-0 kaybetti.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları