VOLEYBOL

Simla Türker Bayazıt: Daha nice kupalara…

17 Mart 2019 Pazar 20:52

Voleybol Şubemizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimizden Simla Türker Bayazıt, 3-2’lik Galatasaray galibiyetiyle gelen Kupa Voley şampiyonluğunu değerlendirdi. Taraftarlarımıza, takımımıza ve teknik heyete teşekkür eden Simla Türker Bayazıt, “Daha nice kupalara” dedi.

Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Simla Türker Bayazıt, “Çok güzel bir hafta sonuydu. Cuma günü lig ikincisini, dün birincisini, bugün de Galatasaray’ı yenmenin keyfini, mutluluğunu yaşıyoruz. Bu muhteşem taraftara teşekkürler. Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza, bize verdiği destekler için teşekkürler. Oyuncularımıza, teknik ekibimize, bu inanca, Fenerbahçeliliğe teşekkürler. İnşallah daha nice kupalara.” dedi.

Taraftarlarımıza da çağrıda bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt, “Daha yolumuz var. Salı günü taraftarlarımızı CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı için Burhan Felek Voleybol Salonu’na bekliyoruz. Cuma günü AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley final etabı için İzmir’deyiz.” diye konuştu.