VOLEYBOL

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız AXA Sigorta Kupa Voley’de yarı finale yükseldi

15 Mart 2019 Cuma 23:22

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Kupa Voley çeyrek finalinde karşı karşıya geldiği Arkas Spor’u 3-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Kupa Voley yarı finalinde Halkbank ile eşleşti.

Malatya Merkez Spor Salonu’nda oynanan maçı Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ile İlker Dinçay da izledi.

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız,  AXA Sigorta Kupa Voley yarı finalinde 16 Mart Cumartesi günü saat 17.00'de Halkbank ile karşılaşacak. Mücadele TRT Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, Arkas Spor karşısındaki ilk altısı şu isimlerden oluştu: Emre Batur, Wouter ter Maat, Kevin Klinkenberg, Salvador Hidalgo Oliva, Oğuzhan Karasu, Ulaş Kıyak ve libero Caner Dengin.

Sete Emre Batur ve Wouter ter Maat’ın sayılarıyla iyi başlayan Fenerbahçemiz karşısında İzmir temsilcisi Mert Matic’le skoru 2-2 yaptı. Arkas Spor, Yiğit Gülmezoğlu’yla 4-3’lük üstünlüğü yakalasa da bu bölümde yapılan servis hatalarıyla maç dengede gitti(5-5).  İzmir temsilcisi, Robert Taht ve Adis Lagumdzija ile yakaladığı seriyle skorun 10-6’ya getirse de, takımımız bu seriyi Hidalgo Olivia ile noktalayarak farkı 1 sayıya indirdi(11-10).  Setteki teknik molaya 12-10’luk skorla önde giren taraf Arkas Spor olsa da, Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız moladan Ulaş Kıyak’ın sayılarıyla döndü ve maça ortak oldu(12-12). Matic’le yeniden 2 sayılık farkı yakalayan rakip karşısında Oğuzhan Karasu, Wouter ter Maat ve Hidalgo Olivia’yla etkili olan takımımız, 16-18’lik üstünlüğü yakaladı. Bu skor Arkas Spor’a mola aldırırken, mola dönüşünde Ulaş Kıyak’ın servis hatasıyla rakip farkı 1’e indirdi(17-18). Setin son bölümü büyük bir çekişmeye sahne oldu. Mustafa Koç ve Ter Maat’ın karşılıklı sayılarıyla geçen son bölümü daha iyi oynayan Fenerbahçemiz, seti 21-25 kazandı.

Mücadelenin ikinci setine Ter Maat ve Kevin Klinkenberg ikilisiyle iyi başlayan takımımız karşısında Arkas Spor, Lagumdzija ve Murilo Radke’yle skoru 6-5 yaptı. Fenerbahçemiz, Oğuzhan ve Ter Maat’la yenide öne geçse de(6-7), İzmir temsilcisi  Lagumdzija ve Matic’le yakaladığı seriyle teknik molaya 12-9’luk üstünlükle girdi. Devamında da iyi bir oyun sergileyen Arkas Spor, farkı 6 sayıya çıkardı(20-14). Bu skorun ardından mola alan takımımız,  mola dönüşümde sete harika başladı ve farkı 2 sayıya indirdi(23-21). 31 dakika süren seti kazanan tarafa 25-22’lik skorla rakip Arkas oldu.

Üçüncü sete Lagumdzija ve Matic’le iyi başlayan Arkas Spor’u, Emre Batur ve Oğuzhan Karasu’yla durduran Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, teknik molaya 8-12 önde girdi. Setin devamında da üstün bir oyun sergileyen takımımız, seti 23-25 kazanarak 2-1 öne geçti. Müsabakanın dördüncü setinde de baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe ERKEK Voleybol Takımımız, teknik molasına 9-12’lik üstünlükle gittiği seti, 23-25 kazanarak mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Takımımız, bu sonuçla adını Kupa Voley’de yarı finale yazdırdı.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları