VOLEYBOL

AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler final etabı basın toplantısı gerçekleşti

14 Mart 2019 Perşembe 20:08

2018-2019 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi final etabı basın toplantısı, bugün Malatya Merkez Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya; Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken’in yanı sıra kupada mücadele eden takımların kaptanları ve basın mensupları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ; “AXA Sigorta Kupa Voley Final müsabakalarının Anadolu’da düzenlenmesi için gayret gösteriyoruz. Türkiye’nin en başarılı takım spor branşı olan voleybolun bu güzel organizasyonlarının Anadolu’da yapılmasından dolayı da çok mutluyuz.  Efeler Ligi’nin önemli ve güçlü ekipleri, AXA Sigorta Kupa Voley final etabı karşılaşmalarında kupayı kazanmak için karşı karşıya gelecekler. Heyecanlı, çekişmeli, seyir ve mücadele gücü yüksek karşılaşmalar seyredeceğimizi düşünüyorum. Tüm karşılaşmaları izlemeye, Malatya’daki voleybol severleri Merkez Spor Salonu’na bekliyoruz.” dedi.

Toplantıda bir konuşma yapan AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, “AXA olarak ulusal ve uluslararası pek çok sponsorlukla hem spor alanında başarılara katkı sağlıyoruz hem de insanlara daha sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmeleri için ilham veriyoruz. Türkiye’nin en köklü federasyonlarından TVF ile de bu çerçevede iş birliği yapabildiğimiz için çok mutluyuz. Hem seyircilerin hem de sporcuların keyif alacağı bir final olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımızın Kaptanı Ulaş Kıyak ise, “Öncelikle bu güzel organizasyonun burada düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kupa Voley karşılaşmalarına sponsor olan AXA Sigorta’ya ve karşılaşmaları voleybol severlerle buluşturacak olan TRT SPOR’a da teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. En iyi 8 takım burada kupayı kazanabilmek için mücadele edecek. Tüm takımları zorlu mücadeleler bekliyor. Umarım hak eden tarafın kazanacağı, centilmence bir mücadele olmasını arzu ediyorum.” şeklinde konuştu.

Şampiyon olacak ekibin önümüzdeki sezon, ülkemizi CEV Kupası erkekler kategorisinde temsil edeceği 2018-2019 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi final etabının maç programı şöyle;

1.Gün (15 Mart 2019, Cuma)

12.00 Maliye Piyango – İstanbul BBSK
15.00 Galatasaray – Tokat Bld. Plevne (TRT SPOR/Canlı)
17.00 Halkbank – Ziraat Bankası
19.00 Arkas Spor – Fenerbahçe

2.Gün (16 Mart 2019, Cumartesi)

15.00 1. Yarı Final Maçı
17.30 2. Yarı Final Maçı (TRT SPOR/Canlı)

3.Gün (17 Mart 2019, Pazar)

17.00 Final Maçı (TRT SPOR/Canlı)

Haberin diğer fotoğrafları

/