VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta 0-3 Galatasaray HDI Sigorta

06 Kasım 2019 Çarşamba 20:44

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi 4. hafta mücadelesinde Galatasaray HDI Sigorta'yı konuk etti. Ekimiz mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı.

TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan karşılamayı; Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay takip etti.

Takımımız, 2-8 Kasım #LösemiliÇocuklarHaftası dolayısıyla lösemi hastalığına farkındalık yaratmak için Galatasaray HDI Sigorta maçı öncesi sahaya maske ve “yaşasın lösemili çocuklar” pankartıyla çıktı. 

Mariusz Sordyl yönetimindeki Ekibimiz maça; Ulaş Kıyak, Salvador Hidalgo, Emre Batur, Oğuzhan Karasu, Wouter Ter Maat, Thibault Rossard ve libero Ahmet Karataş ile başladı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette, teknik molaya 8-12 önde giden taraf Galatasaray HDI Sigorta oldu. Mola dönüşünde istediği oyunu sergileyemeyen Takımız, farkın açılmasına engel olamadı(9-15). Fenerbahçe HDI Sigorta’nın 3-0’lık serisi ise rakibe molayı aldırdı(13-16). Son bölüme 5 sayı geride giren Ekibimiz, sayılar bulsa da skor avantajını ele almayı başaramayınca seti 20-25 kaybetti.

İkinci sete Wouter Ter Maat’ın sayılarıyla başlayan Takımımız, rakibin 4-0’lık serisine engel olamadı ve Sordyl molayı aldı(4-8). Mola dönüşünde Emre Batur’un etkili servisleriyle farkı bir sayıya indiren Fenerbahçe HDI Sigorta, teknik molaya 11-12 geride girdi. Bu bölüm karşılıklı sayılara sahne olurken; Ekibimiz Ter Maat’ın sayısıyla 17-16 öne geçti. Takımımız, başından sonuna kadar oldukça çekişmeli geçen ikinci seti 22-25 kaybedince maçta 2-0 geriye düştü.

Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü sette teknik molaya 10-12 geride giren taraf Fenerbahçe HDI Sigorta oldu. Takımımız, son bölümde de istediği oyunu sergileyemeyince seti 21-25 kaybetti ve karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar, Burak Saltık

Basın Fotoğrafları