VOLEYBOL

Arkas Spor 0-3 Fenerbahçe HDI Sigorta

03 Kasım 2019 Pazar 20:40

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi 3. hafta mücadelesinde Arkas Spor’a konuk oldu. Ekibimiz, TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleyi 3-0 kazanarak ligde çıktığı üç maçta da galibiyet almayı başardı.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay da İzmir'e giderek takımımızı yalnız bırakmadılar.

Mariusz Sordyl yönetimindeki Fenerbahçe HDI Sigorta maça; Ulaş Kıyak, Emre Batur, Salvador Hidalgo, Oğuzhan Karasu, Wouter Ter Maat, Thibault Rossard ve libero Ahmet Karataş ile başladı.

Karşılaşmaya iyi başlayamayan Fenerbahçe HDI Sigorta, teknik molaya 12-9 geride girdi. Takımımız, oldukça çekişmeli geçen ilk seti 24-26 kazandı ve maçta 1-0 öne geçti. İkinci sette teknik molaya 10-12 önde giren Ekibimiz, mola dönüşünde de etkili bir performans sergileyerek seti 17-25 önde bitirdi. Üçüncü sete de iyi başlayan Fenerbahçe HDI Sigorta, teknik molaya 9-12 önde girdi. Mola dönüşünde yakaladığı seriyle skor avantajını eline alan Takımımız, seti 20-25; karşılaşmayı ise 3-0 kazandı.

Fenerbahçe HDI Sigorta, AXA Sigorta Efeler Ligi 4. haftasında 6 Kasım Çarşamba günü saat 19.00'da Bufhan Felek Voleybol Salonu'nda Galatasaray HDI Sigorta ile karşılaşacak.

Basın Fotoğrafları