VOLEYBOL

Mariusz Sordyl ile oyuncularımız, İstanbul BBSK maçını değerlendirdi

26 Ocak 2019 Cumartesi 22:46

Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Mariusz Sordyl ile kaptan Ulaş Kıyak ve oyuncularımız Emre Batur ile Oğuzhan Karasu, 3-2’lik İstanbul BBSK maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe TV’ye konuşan Mariusz Sordyl ile oyuncularımız galibiyetin önemine değindi.

Mariusz Sordyl: Kazandığımız için mutluyum

Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Mariusz Sordyl maçla ilgili, “Maçı kazandığımız için mutluyum. İyi servis attık ve bu şekilde maç kazanmamız hoşuma gitti. Bu konuda sıkıntılar yaşıyorduk ve bu maçta meyvesini topladık. Bundan önce savaşıp sonunu getiremiyorduk, artık 3-2’lik maçları da kazanabileceğimizi gördük.” değerlendirmesini yaptı.

Yeni transferimiz Salvador Hidalgo Oliva’yla ilgiliyse Sordyl, “Hidalgo bizimle çok fazla çalışma fırsatı bulamadı ama ona güvendim ve bütün maçı çıkaracağını düşünerek sahaya koydum.” şeklinde konuştu.

Kenardan gelen katkıya da değinen Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Mariusz Sordyl, “Yedekten gelenlere de teşekkür etmek istiyorum. Güzel katkı verdiler.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Ulaş Kıyak: Bu oyun ileride ne yapabileceğimizi gösteriyor

Takım kaptanımız Ulaş Kıyak, “Takım çok istiyor. Bir türlü olmuyordu. Takımda istemekle alakalı sorun yok ama olmuyordu. Hidalgo da gelince takımın seyri değişti. Tecrübesini de ortaya koyuyor. İlk maçı. 3 gün falan antrenman yaptı, sanki aylardır bizimle gibi. Umarım her şey çok güzel olacak. Bu oyun ileride ne yapabileceğimizi gösteriyor. Bu seviyeyi yakalayıp Türkiye Kupası ve play offlarda da çıkış yapmak istiyoruz.” dedi.

Emre Batur: Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı

Emre Batur, “İki takımı da kutluyorum. İyi mücadele oldu. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Daha iyi olacağımıza inanıyorum. İvme kazandık. Önemli maçlarımız var. Hatalarımızdan ders alıp önümüzdeki maçlarımızı da kazanmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Oğuzhan Karasu: Kenardan gelip takıma katkı verebildiğim için çok mutluyum

Son olarak söz alan Oğuzhan Karasu ise, “Takım olarak mutluyuz. Kenardan gelip takıma katkı verebildiğim için çok mutluyum.  İnşallah böyle devam eder.” ifadelerine değindi.