VOLEYBOL ALTYAPI

U22 Erkek ve U21 Kadın Voleybol Milli Takımlarımız, Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale yükseldi

14 Temmuz 2022 Perşembe 21:27

Polonya’nın ev sahipliğinde düzenlenen U22 Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden 22 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız ile İtalya’nın ev sahipliğinde düzenlenen U21 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden 21 Yaş Altı Kadın Milli Takımımız yarı finale yükseldi.
 
U22 Erkek Voleybol Milli Takımımız, şampiyonadaki üçüncü maçında Karadağ’ı 3-0 mağlup ederek adını son 4’e yazdırırken, U21 Kadın Voleybol Milli Takımımız ise üçüncü maçında karşılaştığı Danimarka’yı set vermeden geçerek adını en iyi 4 takım arasına yazdırdı.
 
U22 Erkek Voleybol Milli Takımımızda mücadele eden genç voleybolcularımız Kaan Gürbüz, Arda Bostan, Serhat Fatih Uzun, Ahmet Tümer ve Taha Erden ile U21 Kadın Voleybol Milli Takımımızda mücadele eden genç voleybolcularımız Lila Şengün, İpar Kurt, Seher Aksoy ve Gülce Güçtekin de galibiyetleree önemli katkılar verdi.
 
Grubunu 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle ikinci sırada tamamlayan 22 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız, yarı finalde 16 Temmuz Cumartesi günü TSİ 18.30’da Fransa ile karşılaşacak.
 
Grubunu 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle ikinci sırada tamamlayan 21 Yaş Altı Kadın Milli Takımımız ise yarı finalde 16 Temmuz Cumartesi günü TSİ 18.30’da Sırbistan veya İtalya ile karşılaşacak.

Basın Fotoğrafları