TOKYO OLİMPİYATLARI

Fenerbahçe Doğuş Yelken'den bir olimpiyat kotası daha

08 Ağustos 2019 Perşembe 11:29

Fenerbahçe Doğuş Yelken sporcularımız Ateş ve Deniz Çınar, 470 sınıfında 53 ekibin yarıştığı Dünya Şampiyonası’nda 2020 Tokyo Olimpiyatları için kota almaya hak kazandılar.
 
Sporcularımızı tebrik ediyor; Kulübümüzün sonsuz desteği ve sponsorumuz Doğuş Grubu’nun yatırımlarıyla hazırlandığımız 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda kendilerine başarılar diliyoruz.
 
Fenerbahçe Doğuş Yelken Sorumlumuz Selma Altay Rodopman: Olimpiyat yolunda emin adımlarla yürüyoruz
 
Sporcularımızın 2020 Tokyo Olimpiyatları için kota almalarından dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren Fenerbahçe Doğuş Yelken Sorumlumuz Selma Altay Rodopman, "40 Dünya Şampiyonası’ndan olimpiyat vizesi ile dönen Fenerbahçemizin başarılı sporcuları Ateş ve Deniz’i Türk yelkenciliği adına tebrik ediyorum. Çok önemli bir başarı, gurur duyulası bir adım. Fenerbahçe Doğuş Yelken olarak 2016 yılında Olimpiyatlarda madalya hedefiyle çıktığımız yolda emin adımlarla yürüyoruz.
 
Ben inanıyorum ki 2020 Tokyo’dan ülkemize madalya ile döneceğiz. Tüm çalışmalarımızı, planlarımızı bu doğrultuda vazgeçmeden yapıyoruz.
 
Kulübümüzün, Başkanımız Ali Koç’un ve sponsorumuz Doğuş Grubu ile Sayın Ferit Şahenk’in bizlere verdiği desteğe teşekkür ediyorum." dedi.