SÖZDE ŞİKE DAVASI

Fenerbahçemize kurulan Kumpas'ın Davası devam ediyor

02 Haziran 2021 Çarşamba 11:39

Fenerbahçemize kurulan Kumpas'ın Davası, İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu’nda görülmeye devam ediyor.

20. celsenin 12. gününe katılan Yönetim Kurulu Üyemiz Fethi Pekin ile Kulüp Avukatımız Naim Karakaya, Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

YÖNETİCİMİZ FETHİ PEKİN: HERHANGİ BİR AKSİLİK OLMAZSA CUMA GÜNÜ BURADAN BİR KARAR ÇIKACAK VE BU DA ZATEN BEKLEDİĞİMİZ KARAR OLACAK

Davada artık sona gelindiğini ifade eden Yöneticimiz Fethi Pekin, “Bugün söz sırası bize gelecek. Naim Beyler de son sözlerimi ifade edecekler. Zaten bildiğiniz gibi geçen hafta 37 sayfalık bir dilekçemizi de vermiştik. Artık sonuna geldik, yüzdük yüzdük sonuna geldik. Yarın duruşmaya ara verileceğini düşünüyorum. Cuma günü karar çıkacağını düşünüyorum. Herhangi bir aksilik olmazsa cuma günü buradan bir karar çıkacak ve bu da zaten beklediğimiz karar olacak. Sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz. Ve bu şekilde de neticeleneceğini düşünüyorum.  Bildiğiniz gibi geçen hafta yine bir gelişme oldu. Sözde Şike Davamızda Yargıtay Başsavcısı beraat yönünde mütalaasını verdi ve o da son derece sevindirici. Orada da sona gelindi.” dedi.

NAİM KARAKAYA: CUMA GÜNÜ ÇIKACAK KARARIN VİCDANLARI RAHATLATACAĞINA OLAN İNANCIMIZ TAMDIR

Kulüp Avukatımız Naim Karakaya ise, “2017 Şubat’ında başladığımız davada bugünden sonra 2 gün kalmış olacak gibi gözüküyor. 20. duruşmanın 12. günündeyiz. Mahkeme bugün bizim esas hakkındaki iddialarımızı dinleyecek ve mütalaaya karşı beyanlarımızı yapacağız. Bugünün ardından da mahkemenin normal planlamasına göre cuma günü bir hüküm yani davayı sonuçlandıran kararı açıklamasını bekliyoruz. Bu bizim uzun zamandır beklediğimiz nokta. Cuma günü çıkacak kararın vicdanları rahatlatacağına olan inancımız tamdır. Ümit ederiz adil bir karar çıkacak ve bu kararla bir daha insanların hukuk dışı odakların talimatıyla bir operasyon yapıp yargı mercilerini, kolluk güçlerini kullanamaz hale geleceğine inanıyoruz.” şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları